Inox vgradni okvir Brabura 40 (za vgradnjo žara v letno kuhinjo)

Proizvajalec: Brabura
inox vgradni okvir plinski zar brabura 40 inox vgradni okvir plinski zar brabura 40

Nadgradite svoj žar Brabura z vgradnim okvirjem in uživajte v razkošju vgradnega žara ter si privoščite prijetne trenutke s prijatelji in družino v čudovitem, dobro opremljenem kuhinjskem okolju. Brabura Grills je pripravljena uresničiti vaše kulinarične sanje.

Dobrodošli v svetu žarov Brabura, kjer se združujejo kvaliteta, funkcionalnost in eleganca za kuhinjske prostore! S ponosom vam predstavljamo vgradne okvirje iz nerjavečega jekla, ki so nepogrešljiv dodatek vsakega kulinaričnega prostora. Zasnovani so tako, da Brabura žar elegantno integrirajo v kuhinjo ter tako ustvarijo brezhiben in profesionalen videz.

Vgradni okvirji Brabura so vsestranski. Na voljo so vse velikosti okvirjev, za vse velikosti Brabura žarov. Enostavna montaža zagotavlja, da lahko brez težav uživate v svoji novi zunanji kuhinji.

Udobje in varnost sta pri Braburi na prvem mestu. Dvostenska zasnova vgrajenih okvirjev preprečuje, da bi se okoliški deli vaše kuhinje med peko na žaru preveč segreli. Tako lahko brez skrbi pripravljate najokusnejše jedi, medtem ko okolje vaše kuhinje ostaja varno.

Z nakupom Brabura žara izberete udobje in vzdušje v svoji kuhinji na prostem ali v zaprtih prostorih. Svoje goste razvajajte s kulinaričnimi dobrotami in skupaj ustvarite nepozabne trenutke. Zaradi popolnega ravnovesja med funkcionalnostjo in zunanjim videzom so žari Brabura idealna izbira za vse ljubitelje kuhanja ter estetike.

Opis:

  • Za namestitev žara Brabura v (zunanjo) kuhinjo
  • Nerjaveče jeklo 304 z dvojno steno
  • Teža: 21,5 kg
  • Primeren za vse vrste žarov Brabura iz serije 40

Cena: 653

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 

 

Dodatna oprema za žar Brabura