Block

Električni in plinski grelniki

Za ogrevanje na prostem in v zaprtih prostorih.

Inovativni dizajn HEATSTRIP® zagotavlja udobno in enakomerno porazdelitev toplote, ki vam omogoča, da uživate v prijetni toplini skozi celo leto.


Inovativni električni in plinski grelniki

HEATSTRIP® električni  in plinski grelniki za teraso imajo visoko zmogljivost in zagotavljajo učinkovito in energijsko ugodno ogrevanje tako na prostem (pokrito in delno odprto) kot v zaprtih prostorih.

Sevalna toplota

Grelniki so primerni za različne zunanje namene npr. terase, restavracije, bari, verande, notranja dvorišča, balkone, kakor tudi skladišča, razstavne prostorove ali prostorov za kajenje.

Inovativen design

HEATSTRIP grelniki združujejo toplino z elegantnim dizajnom. Zagotvljajo enakomerno porazdelitev toplote, ki vam omogoča, da uživate v prijetni toplini skozi vso leto.

Ekonomični

Izjemno ekonomični električni grelci za terase so veliko bolj energetsko učinkoviti kot večina drugih grelnikov. Toplotni trakovi so zelo tanki, ne oddajajo ostrega rdečega sijaja in se lahko uporabljajo na različnih mestih.

Garancija

Grelniki za terase imajo 4-letno garancijo!

 
 
HEATSTRIP® Max, HEATSTRIP® Elegance in HEATSTRIP® Design ponujajo učinkovito in energijsko varčno ogrevanje pokritih teras in odprtih notranjih prostorov.

 

HEATSTRIP® ponuja poleg električnega ogrevanja teras tudi odlično plinsko ogrevanje za terase. Plinski grelec HEATSTRIP® združuje toplino z elegantnim dizajnom.  Lahko se namesti na steno, na voljo pa je tudi na lepem stojalu.

 

HEATSTRIP® je mislil na vse; na voljo so različni dodatki za namestitev HEATSTRIP® grelnikov na pameten in eleganten način. Ne pozabite na vgradne pripomočke, podaljške ali prenosno stojalo.