monolith
Najbolj dovršeni keramični žari z integriranim elektronskim krmiljenjem.
Grandhall

Plinski žari in žari na oglje GRANDHALL

Kakovostni samostoječi in vgradni žari za vrhunsko peko.

Crossray+

Plinski žari CROSSRAY

Revolucija pri peki na žaru - intenzivnost & kakovost oglja
z udobjem & regulacijo plinskega žara

previous arrow
next arrow

Žari na oglje in plin GRANDHALL® in Crossray se odlično vključujijo v vašo letno kuhinjo, različne velikosti in načini delovanja žara zagotavljajo dovolj površine za peko tako manjših, kot tudi večjih količin hrane.


Inovativni žari Crossray - intenzivnost & kakovost oglja z udobjem & regulacijo plinskega žara

Novi žar "Crossray + by Heatstrip" spreminja način peke na žaru! Crossray + je edini žar, ki lahko zagotavlja kontrolirano, enakomerno toploto od 110° C do skoraj 400° C, medtem ko porablja 50% manj plina kot običajni žar. Žar Crossray + je opremljen z našo patentirano tehnologijo križnih žarkov in uporablja infrardeče gorilnike, nameščene ob straneh žara, ki so usmerjeni pod kotom na kuhalno površino. Ker so gorilniki infrardeči, imajo bistveno boljši izkoristek kot tradicionalni gorilniki z odprtim plamenom.

Infrardeča tehnologija toplota

Zahvaljujoč stransko nameščenim infrardečim gorilnikom CROSSRAY, žar ustvarja enakomerno temperaturo po vsej površini, ki jo enostavno nadziramo.

Enostavna uporaba

Ne glede na vrsto hrane, ki jo želite pripraviti na žaru, griljenje še nikoli ni bilo tako enostavno oz. bolj zabavno. Pečite počasi pri nizkih temperaturah okoli 110 °C, lahko pa tudi slastne pizze pri 380 °C. Infrardeča tehnologija poskrbi, da na plošči ni izrazito hladnih oz. vročih mest. 

Samodejno čiščenje

Najboljši približek samodejnemu čiščenju žara - po uporabi, žar za 5-10 minut nastavite na največjo moč ter si na ta način olajšajte čiščenje, saj bo večina ostankov hrane izgorela.

Večnamenska uporaba

Žar, pizza & zunanja pečica, dimljenje, počasno kuhanje - Croosray je edini aparat, ki ga boste potrebovali.

Popoln nadzor

Crossray gorilniki pod kotom nudijo popolno kontrolo temperature žara.

Velika površina

Peka na dveh nivojih nudi peko na dodatnih površinah, ki so idealne za praženje večjih kosov mesa (npr. piščanca, govedine, reberc ipd.), rib, zelenjave in pizze - torej dodatne 60% površine.

Vrhunski rezultati

CROSSRAY nudi profesionalne rezultate ter vrhundko pripravo hrane na vašem vrtu.

 
 
GRANDHALL® žari sledijo trendu preživljanja več časa zunaj. Nudimo izvrstni plinske samostoječe in vgradne žare, žari na oglje in pripomočke. Zahvaljujoč letom izkušenj, nudi Grandhall kakovostne žar z unikatnim designom.

 

Crossray ® je na novo definiral plinsko peko, ki v osnovi deluje enako kot tradicionalna peka z ogljem, pri čemer je toplota enakomerno razporejena. Žari Crossray edini nudijo nadzorovano, enakomerno temperaturo od 100 °C do 400 °C. Neverjetno deluje podatek, da visoke temperature doesežejo s 50% manjšo porabo plina, kot drugi plinski žari enake velikosti.