Premium vgradni plinski žar BULL Brahma

Proizvajalec: Bull
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_1.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_2.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_3.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_4.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_5.jpg
previous arrow
next arrow
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_1.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_2.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_3.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_4.jpg
premium-vgradni-plinski-zar-bull-brahma_5.jpg
previous arrow
next arrow


bull zar logo bull zar logo

Žari Bull® - prava izbira žar profesionalcev!

Vrtljivi raženj z motorjem iz nerjavečega jekla
Vgradni plinski žar Bull Brahma
je opremljen z visokokakovostnim vrtljivim ražnjem in motorjem z ohišjem iz nerjavečega jekla. Na žaru Bull® Brahma lahko tako pripravite tudi okusne jedi na žaru - s pomočjo infrardečega zadnjega gorilnika.

Z blagovno znamko Bull® vam ponujamo visokokakovostne in izjemno vzdržljive plinske žare z visoko močjo delovanja. Zaradi tega se žari Bull® že dolgo uporabljajo v gostinstvu, sedaj pa jih vse pogosteje uporabljajo tudi zasebniki še posebej pri izdelavi zunanjih kuhinj. Doživljenjska garancija govori sama zase!

Glavne značilnosti žara BULL Brahma:

 • Vse komponente žara so izdelane iz antimagnetnega, visokokakovostnega nerjavečega jekla 304 (jeklo V2A)
 • 5 litih gorilnikov iz nerjavečega jekla s skupno močjo 26,4 kW
 • Infrardeči gorilnik z močjo 4,4 kW
 • Vrtljivi raženj z motorjem
 • Halogenska osvetlitev površine žara z gumbom za upravljanje
 • Enodelen pokrov iz nerjavečega jekla z dvojno steno in termometrom za velike obremenitve
 • Masivne rešetke za žar iz nerjavečega jekla debeline 8 mm
 • Grelna rešetka iz nerjavečega jekla s palicami debeline 4 mm (97 x 18cm)
 • Sistem za zbiranje maščobe iz nerjavečega jekla s predalom, ki ga je mogoče izvleči naprej
 • Masivni kovinski gumbi iz kromiranega cinka s piezo vžigom
 • Lahko se integrira v skoraj vse podkonstrukcije, tudi v lesene konstrukcije (poseben set)
 • Zanesljiv piezo sistem vžiga omogoča preprost vžig s pritiskom in obračanjem
 • Kuhalna površina: 97 x 49cm
 • Širina: 101 x Višina: 63,8 x Globina: 53,9 cm.
 • Teža: 84 Kg
 • Gorivo: plin butan in propan.
 • Na voljo tudi na zemeljski plin na zahtevo brez doplačila

Garancija:

 • Kuhalna komora in pokrov: doživljenjska garancija
 • Rešetke: doživljenjska garancija
 • Gorilniki: doživljenjska garancija
 • Krotilci plamena: 5 let garancije
bull zari dozivljenjska garancija

Če se boste odločili za nakup Bull® žara, bo to vaš zadnji žar, ki ga boste kupili, saj imajo vsi žari Bull doživljenjsko garancijo!

Cena: 4900

Akcijska cena: 3990

 


 

Nerjaveče jeklo 304 (V2A): vsi žari Bull® so izdelani iz vzdržljivega nerjavečega jekla 304, debeline 2mm, ki je eden najvišjih razredov nerjavečega jekla in eden najdebelejših, ki se uporablja v industriji peke na žaru. Zaradi tega spadajo žari Bull® v kategorijo naprav, ki jih kupite le enkrat v življenju, saj ob dobri negi trajajo skoraj večno. Vsi deli za žar in celotna osnovna omarica so izdelani iz trpežnega antimagnetnega jekla 304, ki je tudi enostaven za vzdrževanje.

Nova tehnologija ReliaBULL, ki so jo razvili strokovnjaki na kalifornijski državni univerzi izboljša porazdelitev toplote na žaru do 250 %. Dušilci plamena ReliaBULL ustvarijo enakomerno površino za žar, hkrati pa odstranijo vroče in hladne točke, tako da lahko uporabite celotno površino za žar.

Pokrov iz enega kosa z dvojno steno: Pokrov na žarih Bull®  je enodelna konstrukcija z dvojno steno, ki odpravlja varjene spoje, ki bi lahko povzročili rjo, pomaga izolirati žar, da ohranja toploto, in ohranja odličen videz žara, tako da ga zaščiti proti razbarvanju zaradi toplote, kar dosežemo tako, da zunanja površina ni izpostavljena neposredni vročini, kar zagotavlja, da bo vaš žar ostal lep še leta.

Piezo vžigalnik: vsi gorilniki imajo udoben piezo vžig, ki zagotavlja hiter vžig in deluje neodvisno od virov energije, zato lahko žar postavite tudi stran od vtičnic. Vžigalni impulz se ustvari podobno kot pri vžigalniku in se s pomočjo elektrode pošlje neposredno v gorilnik, kjer iskra vžge plin. Vsak piezo vžigalnik je zaščiten z ohišjem iz nerjavečega jekla, tako da kapljice hrane ne ovirajo iskre, ki vžiga plin iz gorilnika.

Natančen termometer: z zmogljivim termometrom v pokrovu je mogoče natančno izmeriti in odčitati temperature do 282°C. Relativno nizka skala termometra zagotovo ne omejuje ekstremno zmogljivih gorilnikov. Zato smo sami preizkusili žar Bull in izmerili najvišje temperature preko 400°C neposredno na rešetki žara.

Masivne rešetke za žar iz nerjavečega jekla: rešetke za žar so izdelane iz trdnega nerjavečega jekla debeline 8 mm. Zaradi velike debeline materiala absorbirajo veliko toplote, tako da lahko vašemu mesu dajo posebno intenzivno zaznamovanost - saj meso dobi okusno aromo na žaru šele z aromami pečenja. So posebej odporne proti koroziji in jih je po peki mogoče hitro in enostavno očistiti.

Masivni kovinski gumbi: kontrolni gumbi žara so izdelani iz masivnega, kromiranega cinka. Zaradi tega so izredno stabilni in izgledajo posebej dragoceno. V primerjavi s plastičnimi gumbi so veliko bolj trpežni in robustni.

vgradni plinski žar bull renegade

vgradni plinski zar renegade

Posoda za zbiranje maščobe iz nerjavečega jekla: posoda za zbiranje maščobe je izdelana iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. To olajša čiščenje po peki na žaru. Zahvaljujoč uporabi nerjavečega jekla, pladenj ne bo rjavel, saj je material zelo odporen proti koroziji. Predal za maščobo je mogoče preprosto izvleči naprej in ga po želji opremiti z aluminijastimi pladnji za zbiranje maščobe. To prihrani čas, saj ga je mogoče očistiti hitro in brez truda.

Grelna rešetka iz nerjavečega jekla: grelna rešetka je izdelana iz nerjavečega jekla in se nahaja v zadnjem delu nad glavno površino žara. To razširi vašo površino za žar za en nivo, na katerem lahko hrano, pečeno na žaru, ohranjate toplo ali pustite, da se peče na nižji temperaturi

Glavni gorilniki Bull Brahma

Bull Angus ima 5 litih gorilnikov iz nerjavečega jekla s skupno močjo 26,4 kW. Posebni litoželezni gorilniki iz nerjavečega jekla združujejo pozitivne lastnosti nerjavečih gorilnikov z litoželeznimi gorilniki in tako nudijo dolgo življenjsko dobo, enostavno čiščenje in popolno porazdelitev toplote. Zahvaljujoč brezstopenjski nastavljivosti pokrivate velik temperaturni razpon na rešetki, tako da lahko vedno fleksibilno reagirate in natančno prilagodite temperaturo.

Obsežna in inovativna ponudba dodatne opreme vas bo vedno znova presenetila, kot na primer visokozmogljivi keramični infra gorilniki. Tako je vaš keramični gorilnik v žaru lažje kot kdaj koli prej postaviti na mesto, ki vam ustreza. Preklop traja le nekaj minut. Vse modele je seveda mogoče predelati tudi na zemeljski plin, kar je idealno za zunanje kuhinje.

Twin Lighting System - osvetlitev žara

V večernih urah lahko preprosto osvetlite kuhalno komoro vašega plinskega žara Bull Brahma s sistemom Twin Lighting System. S preprostim pritiskom na gumb vklopite dve halogenski žarnici znotraj površine žara in uživajte v popolni osvetlitvi in ​​udobnem delu tudi v temi.

Infrardeči zadnji gorilnik

Močan 4 kW infrardeči gorilnik se nahaja na zadnji strani kuhalne komore in zagotavlja potrebno toploto za jedi iz vrtljivega ražnja. Zadnji gorilnik proizvaja toploto v obliki infrardečega sevanja, ki se oddaja direktno na hrano. Velika prednost zadaj nameščenega keramičnega gorilnika v primerjavi z gorilniki pod ražnjem je v njegovem natančnem položaju: kapljajoče tekočine ne morejo priti v gorilnik in tam povzročati plamena. Maščobo in omako lahko priročno zbirate tudi v pladenj za zbiranje maščob, ki ga postavite pod pekač.


Dodatna oprema