3x Grillgrate premera 47 cm set + 1 brezplačen GrateTool

Proizvajalec: Grandhall



Rešetke za žar Grillgrates so najbolj vroč trend na tržišču žarov. Aluminijaste rešetke so prilagodljive ter so primerne za vsak žar, prepričale pa vas bodo s svojimi izjemnimi lastnostmi!

  • vrhunska blagovna znamka
  • še intenzivnejša aroma žara
  • zaščita pred gorenjem maščobe
  • uporabna kot žar plošča
  • primerno za vsak žar
  • aluminij nikoli ne rjavi

Rešetke za žar Grillgrates so primerne za VSE vrste žarov.

Genialna lastnost teh rešetk je, da različne elemente preprosto sestavimo. S pomočjo žage lahko rešetke prilagodite tudi vašim posebnim potrebam. Tako se aluminijaste rešetke prilegajo na popolnoma vsak žar, ter jih je mogoče enostavno uporabljati tudi na vaših običajnih rešetkah brez da jih snamete. Seveda lahko tudi zamenjate tudi svoje običajne rešetke, da dobite lepši izgled.

Prednosti aluminijastih rešetk za žar Grillgrates

Preprosto povedano, aluminijasta rešetka deluje na principu zbiranja toplote. Aluminij absorbira sevalno toploto na spodnji strani in jo usmerja skozi palice. Zahvaljujoč odlični prevodnosti toplote nastajajo konstantno visoke temperature neposredno na rešetki zato bodo odtisi na mesu odlično poudarjeni. Hkrati skoraj zaprta površina rešetk  zagotavlja, da sikajoči plamen, ki se sicer ustvarja z odtekanjem maščobe ne bo mogel priti do hrane in jo zažgati. Ta lastnost izdelka je največja prednost, zlasti pri žarih na oglje ali starejših žarih, ki so dovzetni za maščobne požare. S to rešetko bo aroma žara še močnejša, saj bodo na skoraj zaprti površini pod hrano izhlapevali sokovi in maščoba, ki bodo hrani dodali še intenzivnejši okus po žaru!

 

Cena: 103,90

 

Imate vprašanje oz. želite več informacij?