Letne kuhinje Belmento

Izberi proizvajalca: Belmento
letne-kuhinje-belmento_1.jpg
letne-kuhinje-belmento_10.jpg
letne-kuhinje-belmento_11.jpg
letne-kuhinje-belmento_2.jpg
letne-kuhinje-belmento_3.jpeg
letne-kuhinje-belmento_4.jpg
letne-kuhinje-belmento_5.jpg
letne-kuhinje-belmento_6.jpg
letne-kuhinje-belmento_7.jpg
letne-kuhinje-belmento_8.jpg
letne-kuhinje-belmento_9.jpg
previous arrow
next arrow
letne-kuhinje-belmento_1.jpg
letne-kuhinje-belmento_10.jpg
letne-kuhinje-belmento_11.jpg
letne-kuhinje-belmento_2.jpg
letne-kuhinje-belmento_3.jpeg
letne-kuhinje-belmento_4.jpg
letne-kuhinje-belmento_5.jpg
letne-kuhinje-belmento_6.jpg
letne-kuhinje-belmento_7.jpg
letne-kuhinje-belmento_8.jpg
letne-kuhinje-belmento_9.jpg
previous arrow
next arrow

BELMENTO zaznamujejo eleganten dizajn in želja po uživanju na prostem. Iz tega se je razvila ideja - vrtno pohištvo, ki je dizajnirano tako, da sodi tudi v stanovanje. A je hkrati tako funkcionalno, da predstavlja popolno zunanjo kuhinjo. V svojem slogu. Za najlepše trenutke v družbi svojih najbližjih!

Modularni sistem - prilagodljivost v največjem pomenu besede!

Življenje se vedno bolj pomika iz notranjosti na prosto – in ljudje postajajo vse bolj natančni pri oblikovanju zunanjosti svojega doma. BELMENTO soustvarja ta trend z modularno zunanjo kuhinjo, ki ni le funkcionalna, ampak tudi estetsko lepa.

Kuhinja BELMENTO je prilagojena vašim potrebam, saj zaradi modularnega sistema ponuja neskončno možnosti kombiniranja in hkrati navdušuje z različnimi funkcijami. Izbirate lahko med različnimi sestavi, v katere lahko vključite osnovni modul, element za žar ali kuhinjsko enoto s predalniki, umivalnikom, rezervoarjem za vodo, hladilnikom, izvlekom za plinsko jeklenko, kotnim elementom ter po želji izberete tudi LED osvetlitev in električnim modul! Zunanjo kuhinjo lahko konfigurirate po svojih individualnih željah, da bo vaša žar izkušnja popolna.

Izberite želene module v dimenzijah, ki vam najbolj ustrezajo, določite barve za fronte in delovno površino ter poiščite dodatke za vašo individualno kuhinjo BELMENTO. Z veseljem izpolnimo tudi posebne želje glede barv!

Za pomoč pri načrtovanju vam Belmento ponuja 3D spletni načrtovalnik kuhinj. Kuhinjski planer je programska oprema, ki je enostavna za uporabo in deluje na vašem računalniku brez težav in brez prenosa. Na vašo željo pa vam 3D izris lahko pripravimo tudi mi.

Kuhinja se lahko sestavlja po željah kupca.
Primer sestava na sliki zajema:

  • umivalnik
  • predale
  • hladilnik in
  • žar Napoleon Prestige 500

Cena: 14990

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Dekton by Cosentino®

Kuhinje BELMENTO so standardno opremljene z delovnimi ploščami Dekton, proizvajalca Cosentino®. Dekton by Cosentino® odlikujejo odlične tehnične lastnosti: material je ognjevaren, odporen na praske in madeže. Delovne plošče imajo debelino 12 mm in so trpežne, enostavne za čiščenje in zelo odporne na ekstremne temperature. Zaradi visoke odpornosti na temperaturo lahko vroče lonce in ponve postavite neposredno na površino, ne da bi jo pri tem poškodovali. V standardni izvedbi lahko izbirate med štirimi barvami. V primeru, da vaša želena barva delovne plošče ni na voljo kot standardna različica, nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pripravili ponudbo po vaših željah!


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Ogenj in plamen.

Žar je srce vsake letne kuhinje. In seveda je za kuhinjo Belmento primeren le žar, ki ponuja enako vrhunsko kakovost kot naše zunanje pohištvo. Zaradi tega Belmento ponuja izbiro izključno vrhunskih plinskih in keramičnih žarov, znamk Beefeater, Bull, Napoleon, Flammkraft, Indu plus, Big Green Egg, Monolith ter drugih. Zagotavljamo vam, da kakovost žarov ustreza našim visokim standardom za profesionalno izkušnjo peke na prostem.


Osnovni modul

Naš najmanjši modul ponuja veliko možnosti. Naj bo opremljen s policami ali predali, z vgrajenim hladilnikom, prostorom za varno shranjevanje plinske jeklenke (po želji s priročnim izvlekom) ali pa z vgrajenim stranskim kuhalnikom - osnovni modul BELMENTO je pripravljen na vse. Prilega se na manjši balkon in je idealna osnovna omarica za vaš indukcijski žar.


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Modul za pomivanje

Pomivanje. Odlaganje.

Združite svoje pomivalno korito HI-MACS® z ustrezno armaturo in z vašimi željami za optimalnega pomočnika pri peki na žaru. Priključite izbrano armaturo neposredno na vaš vodovod preko GARDENA® priključka za vodo.

Mislili smo tudi na odstranjevanje odpadne vode in smeti - naš sistem, ki ga sestavljata dvojni smetnjak in 20-litrska posoda za vodo, je mogoče enostavno vgraditi pod umivalnik. Kot alternativo posodi za vodo je mogoče razširiti tudi sistem koša za smeti. In če potrebujete več prostora za shranjevanje ali prostor za plinsko jeklenko, vam omogočamo popolno prilagodljivost pri konfiguraciji vašega pomivalnega modula.


Modul za shranjevanje

Priprava. Odlaganje. Shranjevanje.

Navzven eleganten in estetski, se shranjevalni modul BELMENTO predstavlja kot veliki brat osnovnega modula. Želite dovolj velik prostor za shranjevanje, ki vključuje predale, police ali oboje, da bi lahko vanj spravili čim več opreme za žar? Potrebujete plinsko jeklenko z vgrajenim izvlekom? Konfigurirajte svoj modul za shranjevanje kot najbolj ustreza vašim potrebam: s predali, policami, hladilnikom, izvlekom za plinsko jeklenko ali s primernim stranskim gorilnikom. Naš odlagalni modul je opremljen s tehnologijo mehkega zapiranja in skoraj polnim izvlekom – za optimalno uporabo prostora za shranjevanje in enostavno rokovanje.


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Modul za žar

Peka na žaru. Kuhanje. Dimljenje. Pečenje.

Naš modul za žar je srce vsake zunanje kuhinje BELMENTO. In seveda je za BELMENTO primeren le žar, ki ponuja enako vrhunsko kakovost kot naše zunanje pohištvo. Zaradi tega smo za vas izbrali absolutno premium proizvajalce žarov. Z Bull®, Napoleon® ali  Flammkraft® ste lahko prepričani, da kakovost plinskega žara ustreza najvišjim standardom za žar. Ko gre za keramične žare, sta vam na voljo BigGreenEgg® in Monolith®.

Vaš sanjski žar natančno integriramo v kuhinjo. Veselite se lahko velikega prostora za shranjevanje, ki ga ponuja žar modul - dva integrirana predala za težke obremenitve nudita veliko prostora za vse pripomočke, ki jih potrebujete za popolne trenutke ob peki na žaru.


Kotni modul

Shramba.

Kotni modul je uporaben predvsem, kadar gre za kotno konfiguracijo kuhinje. Služi kot povezava med dvema deloma kuhinje v obliki črke L in ne ponuja le dodatne odlagalne površine, temveč tudi dodaten prostor za shranjevanje, ki je dostopen iz zadnje strani modula.


 

letna kuhinja belmento