Letne kuhinje Belmento

letne-kuhinje-belmento_1.jpg
letne-kuhinje-belmento_10.jpg
letne-kuhinje-belmento_11.jpg
letne-kuhinje-belmento_2.jpg
letne-kuhinje-belmento_3.jpeg
letne-kuhinje-belmento_4.jpg
letne-kuhinje-belmento_5.jpg
letne-kuhinje-belmento_6.jpg
letne-kuhinje-belmento_7.jpg
letne-kuhinje-belmento_8.jpg
letne-kuhinje-belmento_9.jpg
previous arrow
next arrow
letne-kuhinje-belmento_1.jpg
letne-kuhinje-belmento_10.jpg
letne-kuhinje-belmento_11.jpg
letne-kuhinje-belmento_2.jpg
letne-kuhinje-belmento_3.jpeg
letne-kuhinje-belmento_4.jpg
letne-kuhinje-belmento_5.jpg
letne-kuhinje-belmento_6.jpg
letne-kuhinje-belmento_7.jpg
letne-kuhinje-belmento_8.jpg
letne-kuhinje-belmento_9.jpg
previous arrow
next arrow

V BELMENTO imamo radi lepe stvari. Radi uživamo in radi smo na prostem. Iz tega smo razvili svojo idejo: pohištvo, ki je tako lepo, da dejansko sodi v stanovanje. A je hkrati tako funkcionalno, da predstavlja popolno zunanjo kuhinjo. V svojem slogu. Za najlepše trenutke v življenju!

Modularni sistem-točno to, kar želite

Zunanja kuhinja BELMENTO je tako raznolika kot individualna. Življenje se vedno bolj prestavlja iz notranjosti na prosto – in ljudje postajajo tudi vse bolj zahtevni pri oblikovanju zunanjosti svojega doma. BELMENTO soustvarja ta trend z modularno zunanjo kuhinjo, ki ni le funkcionalna, ampak tudi zelo lepa.

Kuhinja BELMENTO je natančno prilagojena vašim potrebam, saj zaradi modularnega sistema ponuja prilagodljive možnosti kombiniranja in navdušuje z različnimi funkcijami. Ne glede na to, ali gre za osnovni modul, element za žar do popolne kuhinjske enote s predalniki, umivalnikom, rezervoarjem za vodo, hladilnikom, izvlekom za plinsko jeklenko, kotnim elementom ter po želji tudi z led osvetlitvijo in električnim modulom! Zunanjo kuhinjo lahko konfigurirate po svojih individualnih željah, da bo vaša žar izkušnja še lepša.

Izberite želene module v dimenzijah, ki vam najbolje ustrezajo, določite barve za fronte in delovno površino ter poiščite dodatke, ki so pravi za vas, kot je npr. hladilnik, plinski izvlek ali smetnjak za vašo individualno kuhinjo BELMENTO. Z veseljem izpolnimo tudi posebne zahteve glede barv!

Za pomoč pri načrtovanju vaše letne kuhinje vam Belmento ponuja 3D spletni načrtovalnik kuhinj. Kuhinjski planer je programska oprema, ki je enostavna za uporabo in deluje na vašem računalniku brez težav in brez prenosa. Na vašo željo pa vam 3D izris lahko pripravimo tudi mi.

Kuhinja se lahko sestavlja po željah kupca.
Primer sestava na sliki z:

  • umivalnikom
  • predali
  • hladilnikom in
  • žarom Napoleon Prestige 500

Cena: 14990

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Dekton by Cosentino®

Kuhinje BELMENTO so standardno opremljene z delovnimi ploščami Dekton proizvajalca COSENTINO. Dekton by Cosentino® odlikujejo odlične tehnične lastnosti: material je ognjevaren, odporen na praske in madeže. Delovne plošče imajo debelino 12 mm in so zato trpežne, enostavne za čiščenje in zelo odporne na ekstremne temperature ali mraz. Zaradi zelo visoke odpornosti na ogenj in temperaturo lahko vroče lonce in ponve postavite neposredno na površino, ne da bi jo pri tem poškodovali. V standardni izvedbi lahko izbirate med štirimi barvami. In če vaša želena barva delovne plošče ni na voljo kot standardna različica nas kontaktirajte, z veseljem vam bomo pomagali!


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Ogenj in plamen.

Žar je srce vsake letne kuhinje. In seveda je za kuhinjo Belmento primeren le žar, ki ponuja enako vrhunsko kakovost kot naše zunanje pohištvo. Zaradi tega Belmento ponuja izbiro izključno vrhunskih plinskih in keramičnih žarov: z znamkami Beefeater, Bull, Napoleon, Flammkraft, Indu plus, Big Green Egg, Monolith ste lahko prepričani, da kakovost plinskih žarov ustreza našim visokim standardom za vrhunski žar.


Osnovni modul

Majhen, a vsestranski.

Naš najmanjši modul ponuja veliko možnosti. Naj bo s policami ali predali, z vgrajenim hladilnikom, za varno shranjevanje plinske jeklenke (po želji s priročnim izvlekom) ali pa z vgrajenim stranskim kuhalnikom: osnovni modul BELMENTO je pripravljen na vse. Naš osnovni modul se prilega na najmanjši balkon in je na primer idealna osnovna omarica za vaš indukcijski žar.


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Modul za pomivanje

Pomivanje. Odlaganje.

Z našim pomivalnim modulom se vaša popolna zunanja kuhinja končno sestavlja. Združite svoje pomivalno korito HI-MACS® z ustrezno armaturo in z vašimi osebnimi željami za optimalnega pomočnika pri peki na žaru. Priključite izbrano armaturo neposredno na vaš vodovod preko GARDENA® priključka za vodo. Pomislili smo tudi na odstranjevanje odpadne vode in smeti: naš sistem za odstranjevanje, ki ga sestavljata dvojni smetnjak in 20-litrska posoda za vodo, je mogoče enostavno vgraditi pod umivalnik – tako kot ga poznate iz vaše kuhinje. Kot alternativo posodi za vodo je mogoče razširiti tudi sistem koša za smeti. In če potrebujete več prostora za shranjevanje ali prostor za plinsko jeklenko: tudi tukaj ponujamo popolno prilagodljivost pri konfiguraciji vašega pomivalnega modula.


Modul za shranjevanje

Priprava. Odlaganje. Shranjevanje.

Navzven eleganten in s čisto estetiko se shranjevalni modul BELMENTO predstavlja kot veliki brat osnovnega modula. Želite velik prostor za shranjevanje s predali, policami ali obojim, da bi lahko vanj spravili čim več opreme za žar? Potrebujete plinsko jeklenko z vgrajenim izvlekom? Konfigurirajte svoj modul za shranjevanje tako, kot najbolj ustreza vašim potrebam: s predali, policami, hladilnikom, izvlekom za plinsko jeklenko, ali s primernim stranskim gorilnikom. Naš odlagalni modul je samoumevno opremljen s tehnologijo mehkega zapiranja in skoraj polnim izvlekom – za optimalno uporabo prostora za shranjevanje in enostavno rokovanje.


 

letna kuhinja belmento

letna kuhinja belmento

Modul za žar

Peka na žaru. Kuhanje. Dimljenje. Pečenje.

Naš modul za žar je srce vsake zunanje kuhinje BELMENTO. In seveda je za kuhinjo BELMENTO primeren le žar, ki ponuja enako vrhunsko kakovost kot naše zunanje pohištvo. Zaradi tega smo za vas izbrali absolutno premium proizvajalce žarov: Z Bull®, Napoleon® ali  Flammkraft® ste lahko prepričani, da kakovost plinskega žara ustreza najvišjim standardom za žar. Ko gre za keramične žare, sta vam na voljo BigGreenEgg® in Monolith®.

Vaš sanjski žar natančno integriramo v kuhinjo. Veselite se lahko tudi velikega prostora za shranjevanje, ki ga ponuja žar modul: dva integrirana predala za težke obremenitve nudita veliko prostora za vse stvari, ki jih potrebujete za popolne trenutke ob peki na žaru.


Kotni modul

Shramba.

Naš kotni modul je vedno potreben, kadar je vaša kuhinja zasnovana z vogalom. Služi kot povezava med dvema deloma v obliki črke L in ne ponuja le dodatne odlagalne površine, temveč tudi dodaten prostor za shranjevanje, ki je dostopen iz zadnje strani modula.


 

letna kuhinja belmento