KamadoSpace Cabinet

Izberi proizvajalca: Kamadospace
kuhalni-otok-Kamadospace.jpg
kuhalni-otok-Kamadospace_2.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_3.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_4.jpg
previous arrow
next arrow
kuhalni-otok-Kamadospace.jpg
kuhalni-otok-Kamadospace_2.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_3.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_4.jpg
previous arrow
next arrow

KamadoSpace Cabinet je zunanji kuhalni otok, namenjen uporabnikom Kamado žarov, ki potrebujejo prostor za hrambo različnih pripomočkov. Ne glede na to, ali gre za Monolith, Big Green Egg, Primo, KamadoJoe, Kamado Sumo, Kamado Bono ali katerikoli drug model Kamado (premera do 60 cm), vam delovno ploščo prilagodimo z ustreznim izrezom. Podnožje je nastavljivo po višini, da se najbolje prilega vašemu žaru.

Omarica ima štiri predale za večje pripomočke, kot so rešetka iz litega železa, kamen za pico, deflektor ali pekač. Na voljo je tudi predal s prostornino 213 litrov, s tremi nastavljivimi policami za vse dodatke, omake, začimbe, lonce, ponve in posodo ter ostale pripomočke. Kuhinja vsebuje tudi omarico, kamor lahko shranite vreče z ogljem. Vsi predali imajo tečaje za mehko zapiranje.

Kuhalni otok KamadoSpace je v celoti zasnovan in izdelan v EU.

  • Dimenzija delovne plošče iz nerjavečega jekla: 1600 x 818 mm (enostavna za čiščenje)
  • Odprtina za popolno prileganje večino Kamado žarov
  • Polica za žar, nastavljiva po višini
  • Višina delovne plošče: 799 mm
  • 4 predali iz nerjavečega jekla za shranjevanje pripomočkov
  • Velik predal s tremi policami za dodatke in večje pripomočke
  • 1 velik predal za dve 10 kg vreči oglja
  • Priložena polica za zelišča, stojalo za brisače in obešalnik za dodatke
  • 4 zaklepna kolesa
  • Teža: 157 kg brez žara!
  • Zelo trpežen in vrhunsko izdelan kuhalni otok

POZOR: prikazani žar na slikah ni vključen v obseg dobave!

Cena: 3890

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Za večje udobje med kuhanjem je na voljo držalo za papirnate brisače, ki je nameščeno tako, da ohrani prostor na pultu. Na voljo je tudi dvojno držalo z desetimi kavlji za shranjevanje pripomočkov, ter polica za zelišča, ki poskrbi, da so bazilika, timijan in rožmarin vedno na dosegu roke. Nosilci so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, so vodoodporni in odporni na praske, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zelo učinkovito svojo funkcijo opravlja tudi posoda za pepel iz nerjavečega jekla. Kot dodatno opremo vam ponujamo posebej izdelane cedrine deske, prevleke in drugo opremo, ki si jo lahko ogledate na naši spletni strani.

Omarica je izdelana iz prašno lakirane kovinske konstrukcije, iz nerjavečega jekla in HPL plošč, ki so izjemno odporne na vremenske vplive. HPL plošče so odporne tudi na zmrzal in toploto, s konstantno temperaturno obremenitvijo od -80°C do +80°C, ter so obojestransko tiskane. Jedro kuhinje je ognjevarno, površina pa UV odporna. Zaščita je sestavljena iz dvojno ojačanih akril-poliuretanskih smol. V nasprotju z masivnim lesom je HPL material, ki je popolnoma enostaven za vzdrževanje, zato odrgnine, udarci, praske in ekstremna temperaturna nihanja ne bodo povzročale težav. Površina plošče je podobna tradicionalnemu trdemu lesu in ob dotiku daje občutek pravega lesa.

Na izbiro so HPL plošče v več barvah: olivna, sahara, platinasta jelka, hrast barrique ali ogljeno siva.

kuhalni otok kamadospace barve