Kamadospace Cabinet

kuhalni-otok-Kamadospace.jpg
kuhalni-otok-Kamadospace_2.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_3.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_4.jpg
previous arrow
next arrow
kuhalni-otok-Kamadospace.jpg
kuhalni-otok-Kamadospace_2.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_3.jpg
kuhalni-otok-kamadospace_4.jpg
previous arrow
next arrow

KamadoSpace Cabinet je zunanja kuhinja, namenjena uporabnikom Kamado žarov, ki potrebujejo prostor za hrambo različnih pripomočkov. Ne glede na to, ali gre za Monolith, Big Green Egg, KamadoJoe, Primo, Kamado Sumo, Kamado Bono ali kateri koli drug model Kamado do 60 cm, vam delovno ploščo prilagodimo z ustreznim izrezom, podnožje pa je nastavljivo po višini, tako, da se najbolje prilega vašemu žaru.

Omarica ima štiri predale za večje dodatke, kot so rešetka iz litega železa, kamen za pico, deflektor ali pekač. Na voljo je tudi predal s prostornino 213 litrov, s 3 po višini nastavljivimi policami (vsakih 50 mm) za vse dodatke, omake, začimbe, lonce, ponve in posodo ter velike predmete, kot so sesalniki za pepel, deske za rezanje, električni vžigalniki za oglje in ostalo opremo ter omarico, kjer lahko shranite vreče z ogljem. Vsi predali imajo tečaje za mehko zapiranje.

KamadoSpace kuhalni otok je 100 % zasnovan in izdelan v EU.

 • Velikost delovne plošče 1600 x 818 mm iz nerjavečega jekla iz nerjavečega jekla (enostavna za čiščenje)
 • Namenska odprtina za popolno prileganje večino kamado žarov
 • Polica za žar nastavljiva po višini
 • Primeren za vse običajne žare Kamado
 • Višina delovne plošče 799 mm
 • 4 predali iz nerjavnega jekla za shranjevanje: rešetke, kamen za pico, deflektor ali pekač
 • 1 velik predal s 3 policami za dodatke in velike predmete
 • 1 velik predal za dve 10 kg vreči oglja
 • Priložena polica za zelišča, stojalo za brisače in obešalnik za dodatke
 • 4 zaklepna kolesa
 • 157 kg brez žara!
 • Zelo močan in vrhunsko izdelan kuhalni otok

POZOR: prikazani žar na slikah ni vključen v obseg dobave!

Cena: 3890

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Za še večje udobje je na voljo držalo za papirnate brisače, ki je odlično nameščeno, da prihranite prostor na pultu. Na voljo je tudi dvojno držalo z 10 kavlji za obešanje pripomočkov in polica za zelišča, ki poskrbi, da so bazilika, timijan in rožmarin vedno pri roki. Nosilci so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla - vodoodporni, nerjavni in odporni na praske, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Posoda za pepel iz nerjavečega jekla s pokrovom je detajl, ki ga bo večina uporabnikov cenila. Kot dodatno opremo vam ponujamo posebej izdelane cedrine deske, prevleke in drugo opremo.

Omarica je sestavljena iz prašno lakirane kovinske konstrukcije iz nerjavnega jekla in HPL plošč - izjemno odpornega na vremenske vplive visokotlačnega laminata, ki ga je enostavno vzdrževati. HPL plošče so odporne proti zmrzali in toploti s konstantno temperaturno obremenitvijo od -80°C do +80°C in obojestransko tiskane. Jedro je ognjevarno, površina UV odporna. Zaščita pred ekstremnimi vremenskimi vplivi je sestavljena iz dvojno ojačanih akril-poliuretanskih smol. V nasprotju z masivnim lesom je HPL material, ki je popolnoma enostaven za vzdrževanje. Odrgnine, udarci, praske in ekstremna temperaturna nihanja – nič od tega od zdaj naprej ne bo problem. Površina plošče, podobna lesu, je podobna tradicionalnemu trdemu lesu in ob dotiku daje občutek pravega lesa.

Na izbiro so HPL plošče v naslednjih barvah: olivna, sahara, platinasta jelka, hrast barrique ali ogljeno siva.

kuhalni otok kamadospace barve