Kamadospace Infinite Island

Izberi proizvajalca: Kamadospace
kamadospace-infinite-island-1.jpg
kamadospace-infinite-island-2.jpg
kamadospace-infinite-island-3.jpg
kamadospace-infinite-island-4.png
kamadospace-infinite-island-5.jpg
kamadospace-infinite-island-6.jpg
kamadospace-infinite-island-7.jpg
kamadospace-infinite-island-8.jpg
kamadospace-infinite-island-9.jpg
previous arrow
next arrow
kamadospace-infinite-island-1.jpg
kamadospace-infinite-island-2.jpg
kamadospace-infinite-island-3.jpg
kamadospace-infinite-island-4.png
kamadospace-infinite-island-5.jpg
kamadospace-infinite-island-6.jpg
kamadospace-infinite-island-7.jpg
kamadospace-infinite-island-8.jpg
kamadospace-infinite-island-9.jpg
previous arrow
next arrow

KamadoSpace Cabinet je zunanji kuhalni otok, namenjen uporabnikom Kamado žarov, ki potrebujejo prostor za hrambo različnih pripomočkov. Ne glede na to, ali gre za Monolith, Big Green Egg, Primo, KamadoJoe, Kamado Sumo, Kamado Bono ali katerikoli drug model Kamado, vam delovno ploščo prilagodimo z ustreznim izrezom. Podnožje je nastavljivo po višini, da se najbolje prilega vašemu žaru.

Izdelan je iz nerjavečih ali pocinkanih jeklenih komponent in HPL plošč, ki so odporne na vremenske vplive. Kuhinja je preprosta za vzdrževanje in enostavna za čiščenje.

HPL plošče so tiskane na obeh straneh in so odporne proti zmrzali in toploti pri temperaturni obremenitvi od -80°C do 80°C. Jedro kuhinje je ognjevarno, površina pa je odporna na UV sevanje. Vremensko zaščito omogočajo dvojno utrjene akrilne-poliuretanske smole. Za razliko od masivnega lesa je HPL material, ki ga ni potrebno vzdrževati. Odrgnine, udarci, praske in ekstremna temperaturna nihanja ne predstavljajo težav za omenjeni material. Površina plošče je po videzu zelo podobna tradicionalnemu trdemu lesu in tudi ob dotiku daje občutek pravega lesa.

Kuhalni otok KamadoSpace je v celoti zasnovan in izdelan v EU.

  • Dimenzija delovne plošče iz nerjavečega jekla: 1600 x 818 mm (enostavna za čiščenje)
  • Odprtina za popolno prileganje večino Kamado žarov
  • Polica za žar, nastavljiva po višini
  • Višina delovne plošče: 799 mm
  • 4 predali iz nerjavečega jekla za shranjevanje pripomočkov: rešetke, kamen za pico, deflektor ali pekač
  • 3 majhni predali za shranjevanje pribora
  • Velik predal za dve 10 kg vreči oglja
  • Priložena polica za zelišča, stojalo za brisače in obešalnik za dodatke
  • 4 zaklepna kolesa
  • Teža: 190 kg brez žara!
  • Zelo trpežen in vrhunsko izdelan kuhalni otok

POZOR: prikazani žar na slikah ni vključen v obseg dobave!

Cena: 4590

Odprodaja razstavnega eksponata: 3400 €

GRATIS!
* Original premium pregrinjalo v vrednosti 270 €
* deska za rezanje v vrednosti 270 €

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Delovna plošča je izdelana iz skrbno poliranega in kislinsko odpornega nerjavečega jekla, ki je odporno na vročino ter je enostavno za čiščenje in vzdrževanje. Krožna ali ovalna odprtina v delovni plošči je natančno izrezana z laserjem, da se popolnoma prilega vašemu Kamado žaru. Kovinske police, na kateri stoji žar, je mogoče nastaviti v 6 višinsko nastavljivih položajev (razlika med dvema je 30 mm). Omarica ima štiri predale za shranjevanje večjih pripomočkov, kot so rešetka iz litega železa, kamen za pico, deflektor ali pekač.

Trije predali s prostornino 68 litrov omogočajo shranjevanje loncev in pribora, v večji 179-litrski predal pa lahko shranite vreče oglja. Vsi predali imajo skrite polne izvleke, zato je zapiranje mehko. Valji z nizkim trenjem zagotavljajo gladko in tiho delovanje, kar še povečuje funkcionalnost celotnega kuhalnega otoka.

Za še večje udobje med kuhanjem je na voljo držalo za papirnate brisače, ki je nameščeno tako, da prihrani prostor na pultu. Na voljo je tudi dvojno držalo z desetimi kavlji za shranjevanje pripomočkov ter polica za zelišča, ki poskrbi, da so bazilika, timijan in rožmarin vedno na dosegu roke. Nosilci letne kuhinje so izdelani iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, zato so vodoodporni in odporni na praske, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Zelo učinkovito svojo funkcijo opravlja tudi posoda za pepel iz nerjavečega jekla. Miza je opremljena z vrtljivimi kolesi, s "stop-fix" zavorami nemškega proizvajalca Blickle. Kot dodatno opremo vam ponujamo posebej izdelane cedrine deske, prevleke in drugo opremo, ki si jo lahko ogledate na naši spletni strani.

Na izbiro so HPL plošče v več barvah: olivna, sahara, platinasta jelka, hrast barrique ali ogljeno siva.


kuhalni otok kamadospace barve


 

 kamadospace infinite island 1