Kuhinjski modularni element + delovna plošča

Izberi proizvajalca: Grandhall
letna kuhinja modularni element delovna plosca kat
Zunanji kuhinjski element s prostorno omaro in delovno površino iz sintrane keramike je idealen za uporabo kot samostojen modul ali kot podaljšek delovne površine vaše letne kuhinje. Omarica ima dvokrilna vrata z magnetnim zapiranjem, za njimi pa je veliko prostora za shranjevanje pripomočkov za kuhanje.

Delovna površina je izdelana iz sintrane keramike, ki je odporna na praske, temperaturne spremembe in umazanijo. Gre za praktičen modul, ki se popolnoma prilega vsaki zunanji kuhinji!

Razširite, spremenite, povečajte...

Moduli za zunanjo kuhinjo GrandHall se lahko uporabljajo v kombinaciji z ostalimi moduli ali kot samostojna različica. Ker ima vsak modul svojo delovno ploščo, jih lahko poljubno postavljate na način, ki vam najbolj ustreza. Število elementov v sestavu ni omejeno, modularni sistem pa omogoča, da lahko tudi kasneje dodajate elemente, v kolikor vidite potrebo po dodatni delovni površini ali prostoru za shranjevanje. Elementi so odporni na korozijo in zaradi dvakratnega vročega cinkanja in prašnega lakiranja zagotavljajo popolno zaščito tudi v primorskih območjih. Kolesa omogočajo enostavno premikanje, če pa jih želite fiksirati, samo odvijete nastavljive nogice in s tem tudi nivelirate delovno površino.

Na voljo je široka paleta elementov in dodatkov, ki jih potrebujete za pripravo hrane na prostem, zato si lahko sami izberete sestav, ki bo kot nalašč za vaš vrt ali teraso.

Lastnosti:

  • Kuhinjski elementi so izdelani iz jekla, dvakrat vroče cinkani ter prašno lakirani, zato so primerni so tudi za izpostavljena in obalna območja.
  • Vrata: dvostranska, črna prašno lakirana, z magnetnim zapiranjem
  • Delovne plošče iz sintranega kamna z robom 60 mm imajo kremenčev učinek. Sintrani kamen je konstruiran kamen, izjemno vzdržljiv in robusten, popolnoma odporen na UV žarke, vlago, toploto, praske in madeže. Brez vzdrževanja!
  • Na izbiro je več opcij, vključno z dvovratnimi omaricami, ravnimi ploščami, vgradnim inox umivalnikom, hladilnikom...
  • Vključene nastavljive noge in kolesa
  • Dimenzije: 90 x 84 x 60 cm
  • Samostojen ali razširitveni modul

Cena: 990

Zaradi trenutnih velikih sprememb na trgu surovin prihaja do nenadnih večjih sprememb pri cenah proizvodov. Iz tega razloga si pridržujemo pravico do napak in sprememb pri cenah proizvodov.

Imate vprašanje oz. želite več informacij?