Kuhinjski modularni element + pomivalno korito + pipa

Izberi proizvajalca: Grandhall
letna-kuhinja-modularni-element-pipa.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_2.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_3.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_4.jpg
previous arrow
next arrow
letna-kuhinja-modularni-element-pipa.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_2.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_3.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_4.jpg
previous arrow
next arrow
Umazano posodo in pripomočke za peko na žaru lahko zdaj s pomočjo modularnega elementa s pomivalnim koritom in pipo očistite kar na terasi. Pipo za vodo priključite na vrtno cev, odtok pa speljete v vedro ali odtočno cev in vaša kuhinja je pripravljena, da jo maksimalno izkoristite.

Pod umivalnikom se nahajajo dvokrilna vrata z magnetnim zapiranjem, za katerimi je dovolj prostora, da lahko vanj shranite dodatne pripomočke in orodje za žar, koš za smeti in podobno.

Razširite, spremenite, povečajte...

Moduli za zunanjo kuhinjo GrandHall se lahko uporabljajo v kombinaciji z ostalimi moduli ali kot samostojna različica. Ker ima vsak modul svojo delovno ploščo, jih lahko poljubno postavljate na način, ki vam najbolj ustreza. Število elementov v sestavu ni omejeno, modularni sistem pa omogoča, da lahko tudi kasneje dodajate elemente, v kolikor vidite potrebo po dodatni delovni površini ali prostoru za shranjevanje. Elementi so odporni na korozijo ter zaradi dvakratnega vročega cinkanja in prašnega lakiranja zagotavljajo popolno zaščito tudi v primorskih območjih. Kolesa omogočajo enostavno premikanje, če pa jih želite fiksirati, samo odvijete nastavljive nogice in s tem nivelirate delovno površino.

Na voljo je široka paleta elementov in dodatkov, ki jih potrebujete za pripravo hrane na prostem, zato si lahko sami izberete sestav, ki bo kot nalašč za vaš vrt ali teraso.

Cena: 1190

Zaradi trenutnih velikih sprememb na trgu surovin prihaja do nenadnih večjih sprememb pri cenah proizvodov. Iz tega razloga si pridržujemo pravico do napak in sprememb pri cenah proizvodov.

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Lastnosti:
  • Kuhinjski elementi so izdelani iz jekla, dvakrat vroče cinkani ter prašno lakirani, zato so primerni tudi za izpostavljena in obalna območja.
  • Vrata: dvostranska, črna prašno lakirana, z magnetnim zapiranjem
  • Delovne plošče iz sintranega kamna z robom 60 mm imajo kremenčev učinek. Sintrani kamen je konstruiran kamen, izjemno vzdržljiv in robusten, popolnoma odporen na UV žarke, vlago, toploto, praske in madeže. Brez vzdrževanja!
  • Na izbiro je več opcij, vključno z dvovratnimi omaricami, ravnimi ploščami, vgradnim inox umivalnikom, hladilnikom…
  • Vključuje inox umivalnik in pipo
  • Vključene nastavljive noge in kolesa
  • Dimenzije: 90 x 84 x 60 cm
  • Samostojen ali razširitveni modul
 kamadospace infinite island 1