Kuhinjski modularni element + pomivalno korito + pipa

letna-kuhinja-modularni-element-pipa.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_2.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_3.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_4.jpg
previous arrow
next arrow
letna-kuhinja-modularni-element-pipa.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_2.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_3.jpg
letna-kuhinja-modularni-element-pipa_4.jpg
previous arrow
next arrow
Zakaj bi umazano posodo in pripomočke, ki jih uporabljate na terasi nosili v kuhinjo, da jih operete ali si umijete roke, če pa lahko to enostavno storite kar na terasi? Praktični kuhinjski modul z omarico in umivalnikom lahko to nadlogo hitro odpravi. Pipo za vodo priključite kar na vrtno cev, odtok pa speljete v vedro ali odtočno cev, če jo imate v bližini

Pod umivalnikom se nahajajo dvokrilna vrata z magnetnim zapiranjem, pod katerimi je dovolj prostora, kamor lahko shranite dodatne pripomočke in orodje za žar, koš za smeti ali podobno.

Modul vrhunskega razreda - obvezen v vaši letni kuhinji!

Razširite, spremenite, povečajte...

Moduli za zunanjo kuhinjo Grandhall se lahko uporabljajo brez omejitev v kombinaciji z ostalimi moduli ali kot samostojna različica. Ker ima vsak modul svojo delovno ploščo, lahko module poljubno postavljate na način, ki vam najbolj ustreza. Število modulov v sestavu ni omejeno, modularni sistem pa vam omogoča, da lahko kasneje tudi dodajate elemente, v kolikor vidite potrebo po dodatni delovni površini ali prostoru za shranjevanje. Elementi so zelo odporni proti koroziji, saj zaradi dvakratnega vročega cinkanja in prašnega lakiranja zagotavljajo popolno zaščito tudi v primorskih območjih. Kolesa omogočajo enostavno premikanje, če pa jih želite fiksirati, samo odvijete nastavljive nogice in s tem tudi nivelirate delovno površino.

Na voljo je široka paleta elementov in dodatkov, ki jih potrebujete za pripravo hrane na prostem, tako da si lahko sami izberete sestav, ki bo kot nalašč za vaš vrt ali teraso.

Cena: 1090

Zaradi trenutnih velikih sprememb na trgu surovin prihaja do nenadnih večjih sprememb pri cenah proizvodov. Iz tega razloga si pridržujemo pravico do napak in sprememb pri cenah proizvodov.

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Značilnosti:
  • Kuhinjski elementi so narejeni iz jekla, dvakrat vroče cinkani ter prašno lakirani. Primerni so tudi za izpostavljena in obalna območja.
  • Vrata: dvostranska, črna prašno lakirana, z magnetnim zapiranjem
  • Nove delovne plošče so iz sintranega kamna z robom 60 mm, kremenčev učinek. Sintrani kamen je konstruiran kamen, izjemno vzdržljiv in robusten, popolnoma odporen na UV žarke, vlago, toploto, praske in madeže. Brez vzdrževanja!
  • Na izbiro je več opcij, vključno z dvovratnimi omaricami, ravnimi ploščami, vgradnim inox umivalnikom, hladilnikom…
  • Vključuje inox umivalnik in pipo
  • Vključene nastavljive noge in kolesa
  • Dimenzije: 90 x 84 x 60 cm
  • V kartonih za enostavno samostojno montažo
  • Samostojen ali razširitveni modul
 kamadospace infinite island 1