Kuhinjski modularni element + hladilnik

letna kuhinja modularni element delovna plosca kat
Zunanji kuhinjski element z vgrajenim hladilnikom je osnova vsake poletne zabave na vrtu. Ali si sploh lahko predstavljamo druženje v vročih poletnih večerih brez ohlajene pijače?

Tudi solate in različne druge jedi bodo pri visokih temperaturah ostale sveže in hladne. Modul se lahko uporabi kot samostojen element ali kot podaljšek vaše letne kuhinje. Omarica ima dvokrilna vrata z magnetnim zapiralom, hladilnik pa se lahko vgradi na levo ali desno stran elementa. Površina modula je narejena iz zelo odporne sintrane keramike, zato je odporna na praske, temperaturne spremembe in umazanijo – idealno, da lahko osvežilen koktajl pripravite kar na vrtu.

Razširite, spremenite, povečajte...

Moduli za zunanjo kuhinjo Grandhall se lahko uporabljajo brez omejitev v kombinaciji z ostalimi moduli ali kot samostojna različica. Ker ima vsak modul svojo delovno ploščo, lahko module poljubno postavljate na način, ki vam najbolj ustreza. Število modulov v sestavu ni omejeno, modularni sistem pa vam omogoča, da lahko kasneje tudi dodajate elemente, v kolikor vidite potrebo po dodatni delovni površini ali prostoru za shranjevanje. Elementi so zelo odporni proti koroziji, saj zaradi dvakratnega vročega cinkanja in prašnega lakiranja zagotavljajo popolno zaščito tudi v primorskih območjih. Kolesa omogočajo enostavno premikanje, če pa jih želite fiksirati, samo odvijete nastavljive nogice in s tem tudi nivelirate delovno površino.

Na voljo je široka paleta elementov in dodatkov, ki jih potrebujete za pripravo hrane na prostem, tako da si lahko sami izberete sestav, ki bo kot nalašč za vaš vrt ali teraso.

Praktičen modul - obvezen na vaši terasi!

Cena: 1590

Zaradi trenutnih velikih sprememb na trgu surovin prihaja do nenadnih večjih sprememb pri cenah proizvodov. Iz tega razloga si pridržujemo pravico do napak in sprememb pri cenah proizvodov.

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Značilnosti:

  • Kuhinjski elementi so narejeni iz jekla, dvakrat vroče cinkani ter prašno lakirani. Primerni so tudi za izpostavljena in obalna območja.
  • Vrata: dvostranska, črna prašno lakirana, z magnetnim zapiranjem
  • Nove delovne plošče so iz sintranega kamna z robom 60 mm, kremenčev učinek. Sintrani kamen je konstruiran kamen, izjemno vzdržljiv in robusten, popolnoma odporen na UV žarke, vlago, toploto, praske in madeže. Brez vzdrževanja!
  • Na izbiro je več opcij, vključno z dvovratnimi omaricami, ravnimi ploščami, vgradnim inox umivalnikom, hladilnikom…
  • Vključuje inox hladilnik - klimatski razred ST (+10 do +38°C)
  • Vključene nastavljive noge in kolesa
  • Dimenzije: 90 x 84 x 60 cm
  • V kartonih za enostavno samostojno montažo
  • Samostojen ali razširitveni modul
 letna kuhinja modularni element delovna plosca kat