Jeklena plošča za Monolith LeChef

jeklena-plosca-2.jpg
jeklena-plosca.jpg
previous arrow
next arrow
jeklena-plosca-2.jpg
jeklena-plosca.jpg
previous arrow
next arrow

Spremenite svoj žar Monolith LeChef v nekaj posebnega. Odprite pokrov in preprosto namestite jekleno ploščo - pokrova zaradi namestitve ni potrebno odstraniti.

8mm debela jeklena plošča s premerom 84cm zelo dobro shranjuje toploto, tako da je peka na plošči otročje lahka. Idealno za peko mesa, hrustljave zelenjave, burgerjev, krompirja ali zajtrka na žaru z jajcem in slanino. Zaradi visoke temperature bodo steaki izjemno okusni in bodo imeli lepo zapečeno skorjico.

Ker ima jeklena plošča večji premer kot keramični žar, obstajajo različna temperaturna območja in s tem idealna osnova za vse jedi. Jedi najprej močno zapečete na sredini plošče, nato jih do popolne temperature sredice pomaknete proti zunanjem robu plošče. Za regulacijo temperature pa preprosto namestite pokrov ventila iz žara na odprtino v jekleni plošči.

Nasvet: Proizvajalec priporoča, da pred prvo uporabo ploščo prepečete na visoki temperaturi!

Jeklene plošče so vedno bolj priljubljene in tega se seveda zavedajo tudi veliki proizvajalci žarov. Monolith je eden prvih, ki je na tržišču predstavil jekleno ploščo za keramični žar.

Kdor ima Monolith LeChef, ne more prezreti te dodatne opreme!


Cena: 449

Imate vprašanje oz. želite več informacij?