Yakiniku cleaning kit - komplet za čiščenje keramičnega žara

Proizvajalec: Yakiniku
yakiniku komplet cistilo keramicni kamado zar

Komplet za čiščenje kamada je nepogrešljivo orodje za vsakega ljubitelja žara. V našem kompletu so vsa osnovna orodja za vzdrževanje žara kamado v vrhunskem stanju, tako da lahko vedno znova uživate v okusnih jedeh!

Pri peki na žaru YAKINIKU® Kamado si seveda vedno želite najboljših rezultatov, s katerimi boste razvajali svoje goste in sebe. Zato je vzdrževanje vašega kamada zelo pomemben dejavnik pri pripravi najboljših jedi na žaru. S tem kompletom za čiščenje imate na voljo vse, kar potrebujete za redno čiščenje vašega kamada. Čist žar pomeni srečen mojster žara!

Komplet za čiščenje YAKINIKU® je sestavljen iz:

  • Čistilo za čiščenje in vzdrževanje nerjavečega jekla
  • Čistilo za kamado
  • Čistilo za žar
  • Krpa iz mikrovlaken
  • Jeklena gobica
  • Vedro za ostanke oglja.

Čistilo za nerjaveče jeklo

YAKINIKU čistilo za nerjavno jeklo je pripravljen izdelek za čiščenje in vzdrževanje nerjavnega jekla na kamadu. Odstranjuje maščobo in prstne odtise, daje lep sijaj in pušča zaščitni sloj. Čistilo za nerjavno jeklo razpršite na dele iz nerjavnega jekla, nato pa jih polirajte s suho krpo, najbolje s krpo iz mikrovlaken.

Čistilo za kamado

YAKINIKU Kamado Cleaner je pripravljeno čistilo za enostavno čiščenje vseh delov na zunanji strani kamada. Med drugim odstranjuje saje, vremensko onesnaženje, prilepljeno umazanijo, maščobo in sledi prstov. To čistilo ima antistatični učinek, zato površina po obdelavi manj hitro privlači umazanijo. YAKINIKU Kamado Cleaner se posuši, ne da bi pustil lise, njegova uporaba pa je varna in ekonomična. Izdelek je brez vonja in je primeren za uporabo v živilskem okolju.

Čistilo za žar

Čistilo za žar YAKINIKU je zmogljiv sprej za čiščenje in raztapljanje maščob za enostavno odstranjevanje živalske, rastlinske in zoglenele umazanije na rešetkah žara BBQ. Čistilo razpršite po rešetki, dimniku in dozatorju sekancev, pustite delovati kratek čas in jih dajte v pomivalni stroj. Pomivalni stroj bo z delov odplaknil vse ostanke. Ne uporabljajte na izdelkih iz litega železa! Vrednost PH je 13.


Cena: 99

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Dodatna oprema