Letna kuhinja Brabura Modula

Izberi proizvajalca: Brabura
letna_kuhinja_brabura_modula_1.jpg
letna_kuhinja_brabura_modula_2.jpg
letna_kuhinja_brabura_modula_3.jpg
previous arrow
next arrow
letna_kuhinja_brabura_modula_1.jpg
letna_kuhinja_brabura_modula_2.jpg
letna_kuhinja_brabura_modula_3.jpg
previous arrow
next arrow


 

Odkrijte našo najnovejšo ponudbo zunanjih kuhinj, " Modula " podjetja Brabura Grills, s katerimi si lahko ustvarite edinstven prostor, ki se popolnoma prilagodi vašim željam, potrebam in proračunu.

Ta inovativen, modularnen in povezljiv sistem je odličen odgovor, če želite ustvariti edinstveno zunanjo postavitev, pa naj gre za teraso, balkon ali vrt. Kuhinjski moduli s španskim navdihom so izdelani iz visokokakovostnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive, zaradi česar zdržijo leto za letom tudi v najbolj ekstremnih vremenskih razmerah. Od trpežnega galvaniziranega jekla z dvojnim prašnim premazom, certificiranim s strani Qualicoat, do robustnega bambusovega lesa, ki kljubuje tudi najbolj zahtevnim okoljem. Ti materiali ne zagotavljajo le vzdržljivosti, temveč tudi dodajajo slog vašemu zunanjemu prostoru.


Cena: 8670

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 


Ročaji iz bambusovega lesa dajejo topel videz, kuhinjska plošča Neolith® pa vaši kuhinji na prostem doda eleganco. Če niste ljubitelj lesa, si lahko izberete ročaje iz nerjaveče pločevine, za najbolj zahtevne pa jih pobarvamo še v elegantno črno mat prašno barvo.

Naši kuhinjski moduli Brabura so zasnovani tako, da se brezhibno ujemajo s široko paleto naših žarov na oglje, plin, plancha ter pečmi za pizze. Prav tako so moduli primerni tudi za nekatere druge žare.

Vključujejo tudi številne uporabne funkcije, kot so enostaven izvlek za plinske jeklenke, prostorni predali za shranjevanje ter tečaje in vodila, ki zagotavljajo popolno prileganje vrat in predalov.

Toda tisto, zaradi česar so naše kuhinje resnično edinstvene, so naši inovativni delovni pulti iz Neolith-a. Neolith je 100-odstotno naraven material z zelo zanimivimi lastnostmi. Zaradi teh lastnosti je primeren za vsestransko uporabo tako v zaprtih prostorih kot na prostem. Neolith® je zelo kompakten in trd, zato je odporen na vročino, kisline in praske. Poleg tega ima visoko trdnost in prenese visoke pritiske ter obremenitve. In kar je najboljše od vsega? Delovna plošča iz Neolith-a ne potrebuje veliko vzdrževanja. Na voljo je v šestih elegantnih obdelavah: Iron Frost, Summer Dala, Basalt Black, Nero Zimbabwe, Pietra di Luna in Barro. Tako vaša zunanja kuhinja ne bo le funkcionalna, temveč tudi lepega videza.

Svojo zunanjo kuhinjo lahko naredite še bolj popolno z dodajanjem sten na zadnji strani in barskih pultov iz bambusovega lesa, ki zdrži tudi najzahtevnejše vremenske razmere. Podrobnosti in dimenzije so na voljo v našem razstavnem salonu.

letna kuhinja brabura modula
 

Dodatna oprema