Kuhinjski kotni modul Brabura CT 90

Izberi proizvajalca: Brabura
modul_brabura_ct90_kotni.jpg
modul_brabura_ct90_kotni_2.jpg
previous arrow
next arrow
modul_brabura_ct90_kotni.jpg
modul_brabura_ct90_kotni_2.jpg
previous arrow
next arrow


 

Kuhinjski kotni modul Brabura CT 90 je modularni element, ki se lahko kombinira z drugimi elementi iz široke palete letne kuhinje Brabura.

Narejen je iz trpežnega galvaniziranega jekla z dvojnim prašnim premazom, certificiranim s strani Qualicoat, zato bo kos tudi najbolj zahtevnim okoljem. Namenjen je povezavi modularnih elementov, kadar iščemo kotno izvedbo letne kuhinje. Delovna površina je narejena iz vrhunske plošče Neolith®, ki je zelo kompakten in trd material, zato je odporen na vročino, kisline in praske. Na voljo je v šestih elegantnih obdelavah: Iron Frost, Summer Dala, Basalt Black, Nero Zimbabwe, Pietra di Luna in Barro. Tako vaša zunanja kuhinja ne bo le funkcionalna, temveč tudi lepega videza.

Element se lahko dodatno opremi z višjim hrbtnim delom, ki zaščiti vašo fasado pred madeži ter doda posebno eleganco. V kolikor pa je kuhinja otočna, pa lahko na zadnjo stran namestimo barski pult iz bambusa.

Opis:

  • Material delovne plošče: Neolith® v barvah Iron Frost, Summer Dala, Basalt Black, Nero Zimbabwe, Pietra di Luna in Barro
  • Material ohišja: galvanizirano jeklo z izjemno obstojnim dvojnim prašnim premazom (Qualicoat)
  • Dostopne izravnalne noge (13 do 26 mm)
  • Dimenzije: V x Š x G = 920 x 784 x 784 mm

Cena: 1540

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Dodatna oprema