Keramični žar Yakiniku MEDIUM solo complete 41cm + pro set

Proizvajalec: Yakiniku
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-1.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-2.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-3.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-4.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-5.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-6.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-7.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-8.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-9.jpg
previous arrow
next arrow
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-1.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-2.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-3.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-4.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-5.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-6.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-7.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-8.jpg
keramicni-kamado-zar-yakiniku-medium-solo-9.jpg
previous arrow
next arrow
Kamado MEDIUM solo complete  proizvajalce YAKINIKU® je primeren za vsakogar. Ta različica je sestavljena iz kamada z dvignjeno rešetko, deflektorja toplote in standardne rešetke. Zato lahko z delom začnete takoj po nakupu tega izdelka.

Rešetka s premerom 41cm zagotavlja dovolj prostora za peko na žaru, da lahko z najokusnejšimi jedmi nahranite 5 oseb. Ta kamado je na voljo brez stojala, zato je primeren za postavitev v vašo zunanjo kuhinjo, voziček ali ločeno stojalo.

Rešetka kamada MEDIUM meri 40 cm in ponuja veliko prostora za pripravo jedi za družino in prijatelje. Hkrati lahko pripravite več jedi in uporabite različne tehnike kuhanja z uporabo različnih temperaturnih območij v kamadu. Kamado MEDIUM YAKINIKU zagotavlja odlične rezultate ne glede na to, ali pečete neposredno, posredno ali dimite. Želite večjo površino za peko na žaru? Kamado MEDIUM je enostavno razširljiv z dodatno dvignjeno rešetko, ki zagotavlja 70 % dodatne površine za peko na žaru.

Model MEDIUM lahko enostavno vgradite v letno kuhinjo v kombinaciji z miznim stojalom iz nerjavečega jekla. Ta podstavek zagotavlja ognjevaren prostor med žarom in pohištvom, tako da ne nastanejo sledi ožganin. Zaradi velikosti tega modela so možnosti pravzaprav neomejene. Črni keramični zaključek prav tako daje zelo lep zaključek vsakemu vrtu. Kamado MEDIUM torej ni le zelo uporaben, ampak ponuja tudi lep izgled.

Lastnosti:

  • Število oseb 4-5
  • Doživljenjska garancija *
  • Velikost 16" ≈ 41 CM.
  • Premer 51,6 CM
  • Površina žara v cm2 1.320,25 CM²
  • Širina 51,6 CM
  • Globina 65 CM
  • Višina 73,7 CM
  • Teža: 64Kg
  • EAN 8720364498900

* Garancija na keramiko

Cena: 1099

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Odkrijte vsestranski svet kuhanja na prostem s kamadom MEDIUM YAKINIKU. Ta vrhunski kamado je zasnovan tako, da vašo kulinarično ustvarjalnost popelje na višjo raven in zagotavlja neprekosljivo izkušnjo okusa. Ne glede na to, ali ste izkušeni strokovnjak za peko na žaru ali šele začenjate s kuhanjem na prostem, je kamado MEDIUM YAKINIKU odličen spremljevalec za vse vaše kulinarične dogodivščine.

Kamado YAKINIKU MEDIUM je opremljen s številnimi priročnimi funkcijami, s katerimi bo vaše kuhanje še bolj prijetno. Model MEDIUM ima na primer neprepusten vhod v kupolo. Ta odprtina vam omogoča, da med peko na žaru dodajate sekance za dimljenje, ne da bi pri tem izgubili toploto. Vgrajen mehanizem tečajev omogoča, da brez težav odprete in zaprete pokrov, kar vam omogoča enostaven dostop do jedi. Natančen nadzor zraka zagotavlja optimalno uravnavanje temperature, vgrajeni termometer pa vam pomaga doseči ustrezno zapečenost jedi. Poleg tega je kamado opremljen s priročnimi stranskimi mizicami za dodaten delovni prostor in predalom za pepel, ki olajša čiščenje.

Kamado YAKINIKU MEDIUM ni le funkcionalen, temveč tudi stilsko oblikovan. Eleganten in brezčasen dizajn se odlično prilega vsakemu zunanjemu prostoru in vaši zunanji kuhinji doda pridih elegance. Ne glede na to, ali imate moderno teraso ali prijeten vrt, kamado MEDIUM YAKINIKU bo vašemu zunanjemu okolju dodal edinstven videz.

Pri kamadu YAKINIKU MEDIUM ste lahko prepričani o njegovi vzdržljivosti in zanesljivosti. Visokokakovostni keramični material je odporen na najtežje vremenske razmere, zato lahko vaš kamado ostane zunaj vse leto. Poleg tega je kamado opremljen z dolgoletno garancijo, zato lahko mirno uživate v kuhanju na prostem. Kljub izbiri najboljših materialov in dejstvu, da je kamado lahko zelo trpežen, vam vedno priporočamo, da ga zaščitite z zaščitnim pokrovom.

Skratka, kamado MEDIUM YAKINIKU je nepogrešljivo orodje za strastnega kuharja na prostem. Ta kamado s svojo vsestranskostjo, vzdržljivostjo in elegantno obliko ponuja vse, kar potrebujete za pripravo okusnih jedi in navduševanje gostov. Vstopite v svet kuhanja na prostem in spoznajte možnosti okusov kamada MEDIUM YAKINIKU.




Vsi kamadi YAKINIKU® imajo razkošno črno površino in so izdelani iz najboljših materialov. Kombinacija izjemno debele keramike in kordierita omogoča, da je vaš kamado odporen na vse vremenske razmere. Uporaba nerjavnega jekla tipa 304 zagotavlja dodatno toplotno odpornost. Kamado je odporen na ekstremne temperature, zato ga lahko uporabljate tako pri visokih temperaturah za peko na žaru in zapeko, kot tudi za počasno kuhanje pri nižjih temperaturah. To zagotavlja vsestranske možnosti kuhanja, ne glede na to, ali želite speči sočne steake, pripraviti aromatična rebrca ali ustvariti okusno dimljeno jed.


Dodatna oprema Yakiniku