Plinski otočni žar Grandhall Elite G5 Edition 2022

grandhall-otocni-zar-elita-g5_1.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_2.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_3.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_4.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_5.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_6.jpg
previous arrow
next arrow
grandhall-otocni-zar-elita-g5_1.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_2.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_3.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_4.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_5.jpg
grandhall-otocni-zar-elita-g5_6.jpg
previous arrow
next arrow


Otočni žar Grandhall Elite G5 bo ustavil vsak pogled na vašem vrtu, še posebej pa na piknikih.  Novi model ima 5 osnovnih gorilnikov + infra gorilnik, kar zagotavlja visoke temperature v samo nekaj minutah in omogoča da se meso hitro zapeče in zapre vse pore, tako da zunaj postane čudovito hrustljavo, notranjost pa ostane mehka in sočna.

Pet gorilnikov se enostavno prižiga s pritiskom na gumb in jih je mogoče ločeno in brezstopenjsko krmiliti. S skupno močjo 21 kW imate dovolj moči, da hrano lepo zapečete.

Za počasno pečenje ter za uporabo vrtljivega ražnja (opcija) ima Elite G5 Edition 2022 na zadnji strani nameščen močan keramični infrardeči gorilnik moči 4,3kW. Tega lahko uporabite tudi, kadar želite hrano tik pred koncem hrustljavo zapeči.

Na desni strani je nameščen še en gorilnik. S tem ločenim plinskim kuhalnikom lahko pripravite omake, priloge, juhe ter številne druge dobrote. Prav tako je na tem gorilniku možna tudi uporaba litoželezne plošče, ponve ali voka. Zelo praktičen pripomoček, ki ne sme manjkati na nobenem žaru.

Model G5 Edition 2022 ima pod žarom nameščen še dodaten predal za shranjevanje pribora, kar je še dodatna novost in praktičen dodatek.

Površina za žar je sestavljena iz treh emajliranih litoželeznih rešetk ter ene litoželezne plošče. Dodatna litoželezna plošča vam omogoča pripravo manjših kosov hrane ali pripravo popolnega zajtrka z okusnimi palačinkami, umešanimi jajci in slanino. V integrirani posodi za zbiranje maščob se tekočina, ki kaplja iz hrane, zbira kot maščoba. Posodo je mogoče enostavno izvleči, kar omogoča enostavno praznjenje in čiščenje.


Glavne značilnosti:

 • 5x gorilnik iz 304 nerjavečega jekla – 21kW
 • 1x infrardeči gorilnik – 4,3kW
 • 1x stranski plinski gorilnik – 4,4kW
 • 3x inox rešetka 44,8 x 20 cm
 • 1x emajlirana (porcelan) litoželezna plošča 44,8 x 20 cm
 • površina žara 80 x 45 cm
 • Stranski deli pokrova iz litega aluminija
 • mreža za ohranjanje toplote
 • termometer na pokrovu
 • snemljiva posoda za odvečno maščobo
 • električni vžig s pritiskom na gumb
 • 2 veliki omari (1x jeklenka, 1x pribor za žar)
 • Dimenzije: 119 x 172 x 63 cm
 • Teža: 45kg

Cena: 1990

Akcijska cena: 1690

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Vsak gorilnik se upravlja posamezno s pomočjo elegantnih krmilnih gumbov iz nerjaveče pločevine, ki se nahajajo na sprednji nadzorni plošči poleg elektronskega gumba. Tako lahko z lahkoto nadzorujete temperaturo kuhališča in ustvarite različne temperaturne cone - merilnik temperature, ki je vgrajen na pokrovu, pa vam omogoča nadzor nad temperaturo žara.

Površina za žar je sestavljena iz treh inox rešetk ter ene litoželezne plošče. Dodatna litoželezna plošča vam omogoča pripravo manjših kosov hrane ali pripravo popolnega zajtrka z okusnimi palačinkami, umešanimi jajci in slanino. V integrirani posodi za zbiranje maščob se tekočina, ki kaplja iz hrane, zbira kot maščoba. Posodo je mogoče enostavno izvleči, kar omogoča enostavno praznjenje in čiščenje.

Da je zadeva popolna je na desni strani nameščen še dodaten plinski sear gorilnik s katerim lahko pripravite omake, priloge, juhe ter številne druge dobrote. Prav tako je na tem gorilniku možna tudi uporaba litoželezne plošče, ponve ali voka. Zelo praktičen pripomoček, ki ne sme manjkati na nobenem žaru.

Model G5 Edition 2022 ima pod žarom nameščen še predal za shranjevanje pribora, kar je še dodatna novost in praktičen dodatek.

grandhall otocni zar elita g5

Dodatna oprema