Litoželezna rebrasta ponev Camp Chef

Proizvajalec: Camp chef
litozelezna rebrasta ponev camp chef

Kvadratna rebrasta ponev za žar velikosti 28 cm je izdelana iz litega železa in je kot nalašč za peko večjega kosa mesa ali zelenjave. Rebrasta površina na ponvi poskrbi za odvajanje maščobe in na jedi ustvari popolne črte, kot bi pekli na žaru.

Ponev lahko uporabljate na štedilniku, v pečici ali na odprtem ognju, kjer se odlično izkaže. Izboljšana je s prijemalnim ročajem in dodatnim ročajem za pomoč pri premeščanju večje teže. Tako lahko ponev brez težav dvignete.

Značilnosti

  • Višina ponve: 2 cm
  • Dolžina/širina ponve: 28 cm
  • Dolžina/širina dna: 24,5 cm
  • Širina ponve z ročajem: 44,5 cm
  • Dolžina ročaja: 14 cm
  • Teža: 3,4 kg

Cena: 45

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Lito železo je trajnostno in odlično razporedi toploto po ponvi. Zaradi edinstvenih lastnosti litega železa je ta ponev popolna za pripravo jedi, ki zahtevajo obdelavo z visokimi temperaturami. Poleg tega je čiščenje zelo enostavno. Ta ponev ima na površini poseben zaključni premaz "True Seasoned Finish", kar ustvarja naravno kuhalno površino, ki je takoj pripravljena za uporabo.

ČIŠČENJA V POMIVALNEM STROJU NE PRIPOROČAMO, ČE ŽELITE OHRANITI ZAŠČITNI PREMAZ "True Seasoned Finish".

Namig: Da površine žarnih plošč ostanejo nepoškodovane, priporočamo čistilo za lito železo in regenerator za redno nego.

Oglejte si še našo ostalo ponudbo litoželeznih posod Camp Chef in razširite svojo zbirko!

O Camp Chefu

Camp Chef se nahaja v središču doline Cache v Utahu, obdan z osupljivim gorovjem reke Bear. Vsak izdelek je rezultat Camp Chefovega navdušenja nad kuhanjem na prostem, in obljube, da bo vedno razvijal nove izdelke, ki bodo ustrezali potrebam ljubiteljev peke na prostem.

litozelezna rebrasta ponev camp chef

Litoželezna posoda