Letna kuhinja GrandHall Stone island

 Letna kuhinja GrandHall STONE ISLAND OUTDOOR KITCHEN je luksuzni žar center za prave ljubitelje žara in kuhanja na terasi ali vrtu. Je visokokakovosten in vrhunsko oblikovan zunanji žar center z veliko odlagalnega prostora za maksimalno udobje pri pripravi obrokov na vrtu ali terasi. Omejena serija za leto 2020 predstavlja najboljši izdelek avstralskega proizvajalca žarov GrandHall.

Zaradi izrednega povpraševanja letna kuhinja Stone island ponovno dobavljiva v mesecu novembru.

Kuhinja na prostem vključuje plinski žar GrandHall Elite G4 ali plinski žar Grandhall Maxim G4, ki je vgrajen v kamnito delovno površino skupaj s pomivalnim koritom in stranskim štedilnikom. Vse je obloženo z umetnim kamnom v črno-sivi barvi. Letna kuhinja vsebuje vrhunski plinski žar z velikimi rešetkami v ekskluzivnem dizajnu za resnično zahtevne ljubitelje žara. Grandhall BBQ ima veliko moč, ki jo zagotavljajo štirje glavni gorilniki iz nerjavečega jekla, na zadnji strani je še infrardeči keramični gorilnik za počasno pečenje na vrtljivem ražnju (Rotisserie - dodatna oprema, ki ni priložena) in stranski gorilnik, vgrajen v delovno ploščo. Za še večjo uporabnost je letna kuhinja opremljena še z vgradnim pomivalnim koritom ter pipo, zaradi česar se ta komplet lahko uporablja kot povsem samostojna kuhinja na prostem.

Zahvaljujoč pomivalnemu koritu bo letna kuhinja izpolnila visoke higienske zahteve pri kuhanju na prostem. V umivalniku lahko operete hrano, neželene ostanke pa odložite v omarico za smeti. V omarici pod umivalnikom je plastičen koš za odpadke. Veliko prostora za shranjevanje - pripomočke za žar, bbq omake, začimbe, detergente ter ostale pripomočke pa lahko odložite v predal pod žarom. Za vrati na desni strani letne kuhinje je prostor za plinsko jeklenko.

Pozor - omejena količina. KUHINJA GrandHall STONE ISLAND OUTDOOR je na voljo v omejenih količinah. Gre za omejen model, ki je izdelan le v omejeni količini. Če iščete udoben žar center, ne odlašajte z naročilom.

Visoka zmogljivost, lep videz in vrhunska oprema. To so glavne značilnosti letne kuhinje GrandHall Stone Island. Žar bodo cenili zahtevni ljubitelji peke na žaru ter profesionalno osebje (restavracije, hoteli, bari, steakhausi itd.).


Glavne značilnosti:
  • širina: 220 cm
  • Višina: 119 cm
  • Globina: 66 cm
  • Teža: 150 kg
  • Omejena količina!

Cena z vgradnim žarom Elite

Cena: 4290

Cena z vgradnim žarom Maxim G4

Cena: 3990

 

Imate vprašanje oz. želite več informacij?Dodatna oprema