Letna kuhinja GrandHall Stone island

Izberi proizvajalca: Grandhall
 Letna kuhinja GrandHall STONE ISLAND je luksuzni žar center za prave ljubitelje žara in kuhanja na terasi ali vrtu. Je visokokakovosten in vrhunsko oblikovan zunanji element z veliko odlagalnega prostora za maksimalno udobje pri pripravi obrokov na vrtu ali terasi. Omejena serija za leto 2020 predstavlja najboljši izdelek avstralskega proizvajalca žarov GrandHall.

Stone Island vključuje plinski žar GrandHall Elite G4 ali plinski žar Grandhall Maxim G4, ki je vgrajen v kamnito delovno površino, skupaj s pomivalnim koritom in stranskim štedilnikom. Celoten otok je obdan z umetnim kamnom v črno-sivi barvi. Letna kuhinja vključuje vrhunski plinski žar z velikimi rešetkami za prave ljubitelje žara. GrandHall BBQ ima veliko moč, ki jo zagotavljajo štirje glavni gorilniki iz nerjavečega jekla, na zadnji strani je tudi infrardeči keramični gorilnik za počasno pečenje na vrtljivem ražnju (Rotisserie - dodatna oprema, ki ni priložena) in stranski gorilnik, vgrajen v delovno ploščo. Za še večjo uporabnost je letna kuhinja opremljena tudi z vgradnim pomivalnim koritom ter pipo, zaradi česar se ta komplet lahko uporablja kot povsem samostojna kuhinja na prostem.

Zahvaljujoč pomivalnem koritu bo letna kuhinja izpolnila visoke zahteve pri kuhanju na prostem, saj lahko v umivalniku operete hrano, ostanke pa odložite v omarico za odpadke. V omarici pod umivalnikom je plastičen koš za odpadke. Veliko prostora je namenjenega tudi shranjevanju pripomočkov za žar, začimb, detergentov in drugih. Na desni strani letne kuhinje je prostor za plinsko jeklenko.

Pozor - omejena količina! Kuhinja GrandHall Stone Island je na voljo v omejenih količinah. Če iščete žar center, ki bo poleg fukcionalnosti izpolnil tudi vaše želje glede videza zunanje kuhinje, ne odlašajte z naročilom.

Visoka zmogljivost, lep videz in vrhunska oprema. To so glavne značilnosti letne kuhinje GrandHall Stone Island. Ta žar center bodo cenili tako zahtevni ljubitelji peke na žaru kot tudi profesionalno osebje (v restavracijah, hotelih, barih, steakhousih itd.).


Glavne značilnosti:
  • širina: 220 cm
  • višina: 119 cm
  • globina: 66 cm
  • teža: 150 kg
  • Omejena količina!

Cena z vgradnim žarom Maxim G5 edition 2022

Cena: 3990

Akcijska cena: 3250

 

Cena z vgradnim žarom Elite G5

Cena: 4290

Akcijska cena: 2990

 

Imate vprašanje oz. želite več informacij?Dodatna oprema