Kuhinjski otok Kamado

Izberi proizvajalca: Grillandia
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_1.jpg
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_2.jpg
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_3.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_1.jpg
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_2.jpg
grillandia-kuhinjski-otok-kamado_3.jpg
previous arrow
next arrow


 
Kuhinjski otok Kamado je na voljo v obliki osnovne enote Kamado, lahko pa je opremljen z umivalnikom iz nerjavečega jekla. Kamado je odličen način, če želite združiti vrhunski keramični žar z elegantnim in praktičnim slogom kuhinje.

Barva: antracit
Dimenzije: 195 x 73 x 92 cm (brez stranskih polic)
Dimenzije: 253 x 73 x 92 cm (s stranskimi policami)

Deli in materiali:

 • Prašno lakiran 100% aluminijasti okvir, odporen na korozijo in rjo
 • Aluminijaste noge
 • Dvojno varjeno Kamado gnezdo
 • Visokokakovostni elementi iz nerjavečega jekla 304
 • Magnetna vrata
 • Polica iz termolesa, odporna na vremenske vplive
 • Monolith ali Big Green Egg Kamado žar
 • Pomivalno korito iz nerjavečega jekla - opcijsko, brez doplačila
 • Pult iz poliranega granita, odporen na UV, zmrzal in madeže
 • Robni profili z izjemno močnimi 3M trakovi
 • Vijaki iz nerjavečega jekla

Cena s keramičnim žarom Monolith Basic: 5790 €

Cena s keramičnim žarom Monolith Classic PRO: 6390 €

Cena s keramičnim žarom Big Green Egg: 6690 €

 


 

Kuhinjski otok Kamado je odlična kombinacija in skoraj nezgrešljiva enota, če sestavljate večjo zunanjo kuhinjo. Za Kamado žar je značilno, da ima jajčasto obliko in možnost regulacije dovoda in odvoda zraka. Pri keramičnem žaru ogromno prednost predstavlja tudi material, ki izolira in reflektira toploto. Z velikim prostorom za shranjevanje je ta otok popoln dodatek vašemu zunanjemu prostoru za kuhanje.

Oglejte si tudi našo omejeno izdajo modela The Egg Nest s črnimi elementi iz nerjavečega jekla, umivalnikom in stranskimi podaljški iz termično obdelanega lesa. Vse enote je mogoče poljubno kombinirati.

Standardna barva je antracit, seveda pa si lahko elemente z doplačilom izberete v katerikoli barvi iz RAL barvne palete.

Za vsak model je opcijsko na voljo tudi zaščitna prevleka za pomoč pri skrbnem shranjevanju.

Stranske police, prikazane na slikah, je mogoče kupiti ločeno, saj niso standardna oprema tega izdelka.

 

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia združujejo prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terasah in vrtovih na najpreprostejši in najbolj eleganten način.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% prašno lakiranega aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji. Dopolnjen je s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari. Police in deske iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive ter delovne plošče iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže, dajejo kuhinji eleganten pridih in funkcionalnost.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko svojo teraso kar se da najbolje izkoristite in naredite peko na žaru profesionalno, a hkrati zabavno. Seveda pa vam lahko z doplačilom naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete!
 


Dodatna oprema