Bambino limited edition

Izberi proizvajalca: Grillandia
grillandia-otocni-bambino-limited-edition_1.jpg
grillandia-otocni-bambino-limited-edition_2.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-otocni-bambino-limited-edition_1.jpg
grillandia-otocni-bambino-limited-edition_2.jpg
previous arrow
next arrow


 

Bambino je kompakten keramični žar, vgrajen v najmanjši element iz naše serije, ki se lepo prilega na majhno teraso ali celo balkon.

Ta kamado žar zadosti vsem vašim potrebam, če želite pripraviti okusno hrano na žaru ali morda speči pico na manjši terasi ali balkonu.

Barva: antracit
Dimenzije: 126 (184) x 80 x 92 cm

Deli in materiali:

  • Prašno lakirano 100% aluminijasto ogrodje, odporno na korozijo in rjo
  • Vremensko odporne police iz termolesa in dodatne stranske poličke
  • Keramični žar Monolith Basic ali Monolith Classic PRO 2.0 z doplačilom
  • Delovna plošča iz poliranega granita, odporna na UV žarke, zmrzal in madeže
  • Robni profili z izjemno močnimi 3M trakovi
  • Vijaki iz nerjavečega jekla

Cena s keramičnim žarom Monolith Basic: 3590 €

Cena z vključeno krušno pečjo Monolith Classic PRO: 4090 €

 


 

Podaljški iz termično obdelanega lesa na obeh straneh nudijo oporo in podaljšajo dolžino granitnega pulta, v katerega je vgrajen vrhunski kamado žar Monolith. Zahvaljujoč odprtini na sprednji strani in policam iz termo lesa je Bambino praktična vrtna kuhinja, začinjena z modernim dizajnom in estetiko.

Standardna barva je antracit, seveda pa si lahko elemente z doplačilom izberete v katerikoli barvi iz RAL barvne palete.

Za vsak model je opcijsko na voljo tudi zaščitna prevleka za pomoč pri skrbnem shranjevanju.

Stranske poličke, prikazane na slikah, je mogoče kupiti ločeno, saj niso standardna oprema tega izdelka.

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia združujejo prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terasah in vrtovih na najpreprostejši in najbolj eleganten način.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% prašno lakiranega aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji. Dopolnjen je s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari. Police in deske iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive ter delovne plošče iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže, dajejo kuhinji eleganten pridih in funkcionalnost.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko svojo teraso kar se da najbolje izkoristite in naredite peko na žaru profesionalno, a hkrati zabavno. Seveda pa vam lahko z doplačilom naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete!
 


Dodatna oprema