Baby Bird limited edition

grillandia-otok-baby-bird-limited_1.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_2.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_3.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-otok-baby-bird-limited_1.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_2.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_3.jpg
previous arrow
next arrow


 
Imate majhno teraso ali celo samo balkon in ne želite zamuditi užitkov kuhanja na prostem? Baby Bird je omejena serija elegantne mini kuhinje, ki je zasnovana za vaše potrebe.

Nič več ne skrbite za vonj po zažganem olju, peko v zaprtih prostorih ali čas, ki ga preživite na prostem z družino in prijatelji.

Barva: antracit
Dimenzije: 192(134)x65x92 cm

Deli in materiali:

  • 100% aluminijasto ogrodje, odporno na korozijo in rjo, prašno barvano
  • Visokokakovostni sprednji element iz nerjavečega jekla 304 (črn)
  • Magnetna vrata
  • Vremensko odporne noge iz lesa Thermowood in dodatne stranske poličke (opcijsko)
  • Električna kuhalna plošča (črna)
  • Hladilnik za pijače (črn)
  • Delovni pult iz poliranega granita, odporen na UV žarke, zmrzal in madeže
  • Robni profili z izjemno močnimi 3M trakovi
  • Vijaki iz nerjavečega jekla

Cena: 3190

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 


 

Ta model je opremljen z nepogrešljivim črnim hladilnikom za pijače, črno električno kuhalno ploščo in črnim sprednjim elementom z enimi vrati, dopolnjujejo pa ga delovna plošča iz granita cobra, lesene noge ter odstranljive poličke iz termolesa. Ta čudovit in izjemno uporaben elemeni bo na vsakem balkonu, terasi ali vrtu ustvaril čist, naraven videz.

Standardna barva kuhinj je antracit, seveda pa vam lahko kuhinjo proti doplačilu pobarvamo v vašo najljubšo barvo iz široke palete RAL barvnih odtenkov!

Vsak model ima svojo zaščitno prevleko za pomoč pri skrbnem shranjevanju. To ni standardna oprema, ampak jo je mogoče kupiti posebej in jo zelo priporočamo.

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia prinašajo življenje, prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terase in vrtove na najpreprostejši in najbolj eleganten možen način.

Razvili smo inovativen način montaže za revolucijo zunanjih kuhinjskih sestavov.

Vsi elementi so izdelani iz visokokakovostnih komponent, ki se enostavno transportirajo in sestavljajo.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem precejšnjo svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji, s prašno lakiranim aluminijastim okvirjem s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari, s policami in deskami iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive, delovnimi ploščami iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko kar najbolje izkoristite svojo teraso in naredite peko na žaru zabavno in profesionalno. Seveda pa vam lahko proti doplačilu naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete! 


Dodatna oprema