Baby Bird limited edition

Izberi proizvajalca: Grillandia
grillandia-otok-baby-bird-limited_1.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_2.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_3.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-otok-baby-bird-limited_1.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_2.jpg
grillandia-otok-baby-bird-limited_3.jpg
previous arrow
next arrow


 
Imate majhno teraso ali balkon in si želite uživati v kuhanju na prostem? Baby Bird je omejena serija elegantne mini kuhinje, ki je zasnovana za vaše potrebe.

Ne skrbite več za vonj po zažganem olju zaradi peke v zaprtih prostorih. Izkoristite čas, ki ga preživite z družino in prijatelji, na prostem.

Barva: antracit
Dimenzije: 192 (134) x 65 x 92 cm

Deli in materiali:

  • Prašno barvano 100% aluminijasto ogrodje, odporno na korozijo in rjo
  • Visokokakovostni sprednji element iz nerjavečega jekla 304 (črn)
  • Magnetna vrata
  • Vremensko odporne noge iz lesa Thermowood in dodatne stranske poličke (opcijsko)
  • Električna kuhalna plošča (črna)
  • Hladilnik za pijače (črn)
  • Delovni pult iz poliranega granita, odporen na UV žarke, zmrzal in madeže
  • Robni profili z izjemno močnimi 3M trakovi
  • Vijaki iz nerjavečega jekla

Cena: 3190

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 


 

Ta model je opremljen z nepogrešljivim črnim hladilnikom za pijače, črno električno kuhalno ploščo in črnim sprednjim elementom z enimi vrati, dopolnjujejo pa ga delovna plošča iz granita cobra, lesene noge ter odstranljive poličke iz termo lesa. Ta čudovit in izjemno uporaben element bo na vsakem balkonu, terasi ali vrtu ustvaril čist in naraven videz.

Standardna barva je antracit, seveda pa si lahko elemente z doplačilom izberete v katerikoli barvi iz RAL barvne palete.

Za vsak model je opcijsko na voljo tudi zaščitna prevleka za pomoč pri skrbnem shranjevanju.

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia združujejo prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terasah in vrtovih na najpreprostejši in najbolj eleganten način.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% prašno lakiranega aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji. Dopolnjen je s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari. Police in deske iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive ter delovne plošče iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže, dajejo kuhinji eleganten pridih in funkcionalnost.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko svojo teraso kar se da najbolje izkoristite in naredite peko na žaru profesionalno, a hkrati zabavno. Seveda pa vam lahko z doplačilom naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete! 


Dodatna oprema