Kotni element s posodo za led

Izberi proizvajalca: Grillandia
grillandia-kotni-element-posoda-led_1.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_2.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_3.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-kotni-element-posoda-led_1.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_2.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_3.jpg
previous arrow
next arrow


 
Ta vogalni element je v kombinaciji z veliko posodo za led nepogrešljiv dodatek vrhunske letne kuhinje. Ne le da stilsko povezuje in nadgrajuje večje kuhinjske enote, ampak je tudi funkcionalna rešitev za hlajenje pijače na domačih dogodkih, ki jih prirejate na prostem.

Barva: antracit
Dimenzije: 73 x 73 x 92 cm

Deli in materiali:

  • Prašno lakirano 100% aluminijasto ogrodje, odporno na korozijo in rjo
  • Aluminijaste noge
  • Pult iz poliranega granita, odporen na UV žarke, zmrzal in madeže
  • Posoda za led iz nerjavečega jekla 304
  • Profili za robove z izjemno močnimi 3M trakovi
  • Vijaki iz nerjavečega jekla
  • Dimenzije posode za led: 40 x 40 x 25 cm

Cena: 1190

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 


 

Izdelek temelji na prašno barvani strukturi iz 100% aluminija, ki se enostavno sestavi. Elegantna posoda za led, vgrajena v polirano granitno ploščo, je izdelana iz visokokakovostnega ščetkanega nerjavečega jekla.

Standardna barva je antracit, seveda pa si lahko elemente z doplačilom izberete v katerikoli barvi iz RAL barvne palete.

Za vsak model je opcijsko na voljo tudi zaščitna prevleka za pomoč pri skrbnem shranjevanju.

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia združujejo prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terasah in vrtovih na najpreprostejši in najbolj eleganten način.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% prašno lakiranega aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji. Dopolnjen je s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari. Police in deske iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive ter delovne plošče iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže, dajejo kuhinji eleganten pridih in funkcionalnost.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko svojo teraso kar se da najbolje izkoristite in naredite peko na žaru profesionalno, a hkrati zabavno. Seveda pa vam lahko z doplačilom naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete!



 


Dodatna oprema