Kotni element s posodo za led

grillandia-kotni-element-posoda-led_1.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_2.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_3.jpg
previous arrow
next arrow
grillandia-kotni-element-posoda-led_1.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_2.jpg
grillandia-kotni-element-posoda-led_3.jpg
previous arrow
next arrow


 
Ta vogalni element je v kombinaciji z veliko posodo za led bistveni element vrhunske letne kuhinje. Ne le da stilsko povezuje in nadgrajuje elemente večjih kuhinjskih enot, temveč je tudi prijetna in praktična rešitev za hlajenje pijače in hrane na naših domačih dogodkih, ki se dogajajo na prostem.

Barva: antracit
Dimenzije: 73x73x92 cm

Deli in materiali:

  • 100% aluminijasto ogrodje, odporno proti koroziji in rji, prašno lakirano
  • Aluminijaste noge
  • Pult iz poliranega granita, odporen na UV žarke, zmrzal in madeže
  • Posoda za led iz nerjavečega jekla 304
  • Profili za robove z izjemno močnimi 3M trakovi
  • Vijaki iz nerjavečega jekla

Cena: 1190

Imate vprašanje oz. želite več informacij?

 


 

Izdelek temelji na prašno barvani strukturi iz 100% aluminija, ki jo lahko stranka enostavno sestavi. Elegantna posoda za led, vgrajena v polirano granitno ploščo, je izdelana iz visokokakovostnega ščetkanega nerjavnega jekla. Velikost: 40x40x25 cm.

Standardna barva kuhinj je antracit, seveda pa vam lahko kuhinjo proti doplačilu pobarvamo v vašo najljubšo barvo iz široke palete RAL barvnih odtenkov!

Vsak model ima svojo zaščitno prevleko za pomoč pri skrbnem shranjevanju. To ni standardna oprema, ampak jo je mogoče kupiti posebej in jo zelo priporočamo.

 

Zunanje kuhinje Grillandia

Letne kuhinje Grillandia prinašajo življenje, prosti čas, okusno hrano in dobro družbo na terase in vrtove na najpreprostejši in najbolj eleganten možen način.

Razvili smo inovativen način montaže za revolucijo zunanjih kuhinjskih sestavov.

Vsi elementi so izdelani iz visokokakovostnih komponent, ki se enostavno transportirajo in sestavljajo.

Ponudba različnih modelov in elementov ponuja kupcem precejšnjo svobodo in možnost kombiniranja, saj je mogoče vse elemente poljubno sestavljati, dopolnjevati in spreminjati.

Vsi modeli in modularne enote temeljijo na konstrukciji iz 100% aluminijastega okvirja, ki ga je enostavno sestaviti in je odporen proti koroziji, s prašno lakiranim aluminijastim okvirjem s komponentami in dodatki iz nerjavečega jekla HQ 304.

Naše kuhinje so opremljene s profesionalnimi plinskimi žari, plinskimi kuhalnimi ploščami ali Kamado žari, s policami in deskami iz vrhunskega lesa, odpornega na vremenske vplive, delovnimi ploščami iz poliranega granita, odpornega na UV žarke, zmrzal in madeže.

Prilagojeni modeli in posamezne enote ponujajo odlične možnosti izbire in kombiniranja, da lahko kar najbolje izkoristite svojo teraso in naredite peko na žaru zabavno in profesionalno. Seveda pa vam lahko proti doplačilu naredimo kuhinjo tudi po vaših željah in jo pobarvamo v barvo, ki si jo sami izberete! 


Dodatna oprema