Vrtno kurišče/žar Colorado antracit

Clementi_vrtni_zar_colorado_1.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_2.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_3.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_4.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_5.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_6.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_7.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_8.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_9.jpg
previous arrow
next arrow
Clementi_vrtni_zar_colorado_1.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_2.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_3.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_4.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_5.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_6.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_7.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_8.jpg
Clementi_vrtni_zar_colorado_9.jpg
previous arrow
next arrowPoletni večer, vrt, nekaj prijateljev: naj bo vaš žar okusen in zabaven z našim popolnoma novim žarom COLORADO! Izdelano iz jekla Corten s stranskimi kuhalnimi ploščami iz nerjavečega jekla.

Ta osupljiva dizajnerska serija, izdelana po izjemno visokem standardu, bo dodala popolnoma novo kuharsko izkušnjo, ki bo dopolnila vaš izbor in vam ponudila zavidljivo količino možnosti kuhanja na vašem vrtu.

Celotna paleta je na voljo v izvedbi Corten Steel, ki je arhitekturno jeklo, zasnovano tako, da se prilagaja letnim časom, vendar se ne razgradi. Paleta Colorado je na voljo tudi v antracitni barvi, ki se bo ujemala z vašo pečjo za pico Clementi.

Clementi so mojstri kuhanja na prostem in če na svoj vrt dodate enega od teh neverjetnih večnamenskih žarov, vam bodo zavidali vsi prijatelji!

Cena za izvedbo Corten: 1890€

Akcijska cena: 1490€Cena za izvedbo Antracit: 1990€

Akcijska cena: 1590€

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Vrtna kurišča v stilu Plancha

Ponudba Colorado vključuje štiri osupljiva kurišča, ki vas ne grejejo samo ob sončnem zahodu, ampak na njih lahko pečete meso, ribe, zelenjavo in še veliko več in na različne načine;

Peka na plošči – hrano pečete neposredno na ploščah iz nerjavečega jekla primernega za živila. Brez dodanih maščob lahko spečete odlično meso, okusno zelenjavo in še veliko več.

Peka na žaru – nastavek za žar vam omogoča peko karkoli neposredno nad žerjavico ognja. Tako boste lahko kuhali več jedi in več vrst hrane hkrati.

Kuhanje v ponvi – svoje ponve postavite neposredno na kuhalne plošče ali žar in na hitro zavrite testenine, omake, zelenjavo itd., tako kot na kuhinjski plošči

Lastnosti jekla Corten Značilnost te vrste jekla je sposobnost odpornosti proti koroziji, ki je posledica atmosferskih dejavnikov (dež, sneg, sonce). Ta zaščitna patina daje jeklu posebne estetske lastnosti.

Corten je trajnosten material zaradi svoje vzdržljivosti, omejenega vzdrževanja in neomejene možnosti recikliranja, pri čemer ostane vsaka lastnost nespremenjena ob polnem spoštovanju okolja.

prenosna pec za pico clementi family 7

prenosna pec za pico clementi family 6

Notranja izolacija

Zaradi zaščite barve ima žar notranjo izolacijo iz kamene volne na vseh 4 straneh. Poleg tega so na rešetki luknje za optimalno izgorevanje.

Enostavno čiščenje

Čiščenje žara je zelo enostavno. Ostanke hrane iz plošče z lopatico odstranite v sredino kurišča, kjer bo zgorela, ploščo pa obrišete s papirnato brisačo. Za čiščenje pepela pa bo dovolj, da odprete predal za pepel in poberete ves pepel, ki nastane med kuhanjem.

Tehnične specifikacije:

  • Žar plošča iz nerjavečega jekla 304 – debeline 8 mm
  • Zunanje dimenzije: Š80 x G80 x V100 cm
  • Površina žar plošče: 80 x 80 cm
  • Teža: 90 kg
  • Gorivo: les ali oglje
  • Končna obdelava: ogljeno siva, vremensko obstojno Corten jeklo
  • Izbirni dodatki:
  • Pravokotna lopatka, držalo za nabodala, pokrov, rešetka za kuhanje iz nerjavečega jekla, lopatka

Dodatna oprema