Clementi Family 80 (drva ali plin)

prenosna_pec_za_pico_clementi_family_2.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_3.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_4.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_5.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_6.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_7.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_8.jpg
previous arrow
next arrow
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_2.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_3.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_4.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_5.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_6.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_7.jpg
prenosna_pec_za_pico_clementi_family_8.jpg
previous arrow
next arrow



Prava italijanska pizza Margerita ima najboljši okus iz peči na drva. Za to poslastico je značilna hrustljava osnova in lahek, dimljen okus. S serijo Family lahko izpolnite vse svoje sanje o pici. Peč je izdelana iz nerjavečega in prašno lakiranega jekla, zaradi česar je še posebej odporna na vremenske vplive. Zaradi elegantnega dizajna pa bo prava paša za oči na vašem vrtu.

Peč se v 15 minutah segreje na 400°C in je že pripravljena za uporabo, kjer boste v prej kot 2 minutah lahko pričarali popolno pico. Zahvaljujoč široki odprtini lahko drva enostavno prižgemo in s pomočjo dimnega ventila nastavimo želeno temperaturo.  Eleganten termometer vam pokaže pravo število stopinj za vašo odlično pečeno hrano.

Na voljo v barvah: antracit, rdeča, baker, Inox 304, Inox 430

Cena za izvedbo na drva: 2190€

Akcijska cena za izvedbo na drva: 1890€



Cena za izvedbo na plin: 3090€

Akcijska cena za izvedbo na plin: 2490€

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Na šamotnem kamnu pa se ne pečejo samo pice. Z opcijskim MULTICOOKING sistemom lahko peč Pulcinella uporabite tudi kot žar. Rešetka za žar z vgrajenim pekačem olajša pripravo mesa in rib. Kapljajoča maščoba se ujame v pladenj in peč lahko nato hitro in enostavno očistite. Dvojna izolacija iz keramičnih vlaken in kamene volne ter patentiran sistem zgorevanja zraka AIR PLUS omogočata konstantne temperature do 4 ure in prijeten večer s slastno pico ob odprtem ognju je zagotovljen.

Pečica na drva Family je na voljo v treh različnih velikostih: najmanjša različica, Family 60, lahko speče dve pici na površini 3600 cm². V standardni peči za pico Family lahko pripravite do štiri pice na 4800 cm². V veliki različici Maxi Pulcinella pa je na veliki šamotni površini 8000 cm² prostora za pet pic naenkrat. Vse velikosti lahko izberete v različnih barvah in s streho iz nerjavnega jekla 304 ali 430.

Vsi modeli peči so na voljo tudi z vodoravnim plinskim gorilnikom na levi strani. Plinske peči lahko kurimo tudi na drva, vendar naj bo plinski gorilnik takrat pokrit. V ta namen Clementi ponuja posebne dodatke, ki niso vključeni v standardni obseg dobave. Peč dimenzije 80 x 60cm lahko po želji dobavimo tudi z dvema plinskima gorilnikoma. Kontaktirajte nas za individualno ponudbo. Pečica 100 x 80cm pa je standardno opremljena z dvema gorilnikoma, enim na desni in drugim na levi strani.

Vse peči Clementi imajo CE certifikat, zato se lahko uporabljajo v gastronomiji kot tudi v stanovanju, če imate seveda narejen odvod dima, ki ga je pregledal vaš dimnikar!

prenosna pec za pico clementi family 7

prenosna pec za pico clementi family 6

Značilnosti Family 80:

  • Vse peči za pico Clementi so narejene iz posebnih materialov, ki so odporni na vse atmosferske razmere, od dežja do snega
  • Zunanji materiali: prašno barvano jeklo; dimna cev, police in komora iz nerjavečega jekla 430; vrata iz nerjavečega jekla 304
  • Popolna pica v samo 60-90 sekundah
  • Temperature do 400°C v 15/20 minutah
  • Maksimalna temperatura 500°C
  • Vgrajeni termometer: enostavno spremljanje temperature v peči
  • Dvojna izolacija iz 8cm kamene volne in 2,5cm vlaknene plošče skamotec na dnu peči pod zidaki - drži temperaturo do štiri ure
  • Nov patentiran sistem zgorevanja zraka AIR PLUS (zrak je posebej nadzorovan in omogoča enakomerno temperaturo peke po celotni površini)
  • Posebej okolju prijazna zaradi nizke porabe drv
  • Nadzor pretoka zraka s sistemom loput v dimniku
  • S sistemom Multicooking se lahko uporablja tudi kot žar (dodatna oprema).
  • Dimenzije: 100 x 77 x 110cm
  • Teža: 112 kg
  • Površina za peko: 80 x 60cm (4800 cm²) za 4 pici

Na voljo v barvah: antracit, rdeča, baker, Inox 304, Inox 430

Obseg dobave: peč za pico Family, dimna cev, termometer, vrata iz nerjavnega jekla.

Na voljo je tudi premični voziček na kolesih za vse modele Family. Zaradi prihranka teže lahko kamnite plošče tudi predhodno odstranimo.


Dodatna oprema