Peč za pizzo Clementi Professional

forno-professionale-kat.jpg
pec_za_pico_clementi_professional.jpg
pec_za_pico_clementi_professional_2.jpg
pec_za_pico_clementi_professional_3.jpg
previous arrow
next arrow
forno-professionale-kat.jpg
pec_za_pico_clementi_professional.jpg
pec_za_pico_clementi_professional_2.jpg
pec_za_pico_clementi_professional_3.jpg
previous arrow
next arrow



Peč za pizzo Clementi Professionale je visokokakovostna peč iz nerjavečega jekla za profesionalno uporabo. Izdelana je po naročilu in po vaših željah, zato je na voljo v različnih barvah. Professionale ima odlično zasnovan sistem kroženja zraka, kar vam omogoča peko najbolj okusnih pic.

Ta profesionalna peč za pice ima površino za peko velikosti 140 x 100 cm, zato je primerna predvsem za profesionalce v gostinstvu ali za mobilno uporabo v velikih tovornjakih s hrano. Kupola je izdelana iz 4 mm debelega nerjavečega jekla AISI 304 (znanega tudi kot 1.4301), ki zagotavlja spodobno težo in s tem tudi shranjevanje toplote. Poleg tega sta standardno vključena tudi steklena vrata in sprednja maska iz nerjavečega jekla.

Najbolj okusna napolitanska pizza bo pečena v izjemno kratkem času, 2 minuti za vsako pico.

Cena: 13.990€



Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Sistem Air Plus

Peč na drva Clementi Professionale ima odlično zasnovan sistem kroženja zraka, kar vam omogoča peko najbolj okusnih pic. Clementijev patentirani sistem Air Plus zagotavlja stalen pretok zraka in porazdeli plamen vzdolž celotnega zgornjega dela kuhalne komore, kar ima za posledico hitro zgorevanje, hiter čas zagona in enakomerno temperaturo za popolno pečenje vaše pice. Zaradi sistema Air Plus pa je vrata mogoče zapreti, saj se zrak, ki je potreben za gorenje dovaja preko luknjic na spodnji strani peči! Z italijansko izdelano kakovostjo, ki je drugačna od drugih, so pečice Clementi preprosto najboljše v svoji panogi, vendar po nižji ceni od konkurence.

400 stopinj

400 stopinj z lahkoto dosežete v 20/25 minutah. Drva lahko postavite na sredino komore in prižgete ogenj, priporočljivo je, da so vrata zaprta, dokler ni dosežena želena temperatura. Ko dosežete želeno temperaturo, ogenj premaknete na levo stran. Patentiran sistem Air Plus vam omogoča popolno peko pice na obeh straneh zahvaljujoč dovodu zgorevalnega zraka z dna peči na žerjavico, ki jo ohranja in prerazporedi plamen vzdolž strehe kuhalne komore.

Izolacija

Zahvaljujoč masivni izolaciji in kakovosti uporabljenih materialov, kot je scamotek, lahko naše peči ohranjajo delovno temperaturo dlje časa. Ko doseže želeno temperaturo, je mogoče peč uporabljati tudi tako, da pustite odprtino kuhalne komore odprto, ne da bi pri tem prišlo do večjih izgub toplote.

2 minuti za pico

Najbolj okusna napolitanska pizza bo pečena v izjemno kratkem času, 2 minuti za vsako pico.

prenosna pec za pico clementi family 7

prenosna pec za pico clementi family 6

Lastnosti:

  • Izjemno kratek čas peke (2-3min)
  • Izdelano z uporabo najkakovostnejših materialov
  • 100% izdelano v Italiji
  • Konstrukcija iz posebnega nerjavečega jekla primernega za hrano (z razliko od večine konkurence)
  • Obložena z visokokakovostno ognjevarno opeko, ki ohranja toploto, in masivno izolirana s kameno volno in keramičnimi vlakni. To omogoča izredno ohranjanje toplote, tudi če so vrata odprta
  • Zunanje mere (Š x V x G): 200 x 99 x 150 cm
  • Teža: približno 800 kg
  • Širina vrat za peko: 74 cm, višina vrat za peko na sredini 24 cm
  • Premer priključka na dimnik: 200 mm
  • Po želji lahko peč opremimo tudi s plinskim gorilnikom.
  • Peč je zaradi velikosti delno sestavljena. Končno montažo nato izvede stranka na mestu samem. Za razliko od večine drugih ponudnikov imajo peči za pizze Clementi dovod zraka od spodaj (Sistem Air PLUS). Ogenj gori v peči, tudi ko je sprednja loputa zaprta.

Dodatna oprema