Krušna peč za pico Clementi Gold 80 x 60cm

clementi_gold_pizza_1.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_1.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_2.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_3.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_4.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_5.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_6.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_7.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_8.jpg
pizza-in-clementi-gold-oven.jpg
previous arrow
next arrow
clementi_gold_pizza_1.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_1.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_2.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_3.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_4.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_5.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_6.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_7.jpg
pec_pizzo_clementi_gold_8.jpg
pizza-in-clementi-gold-oven.jpg
previous arrow
next arrow


Clementijeva nova serija Gold ponuja preverjeno kakovost Clementi v sodobni in elegantni obliki. Poleg ostalega so temeljito spremenjeni osnovni okvirji, ki ponujajo pametne izvlečne stranske police.

Značilnosti peči za pico Gold:

  • Peč za pico Italijanske znamke Clementi
  • Zunanji material: prašno barvano jeklo; dimna cev, police in komora iz nerjavečega jekla 430; vrata iz nerjavečega jekla 304
  • Popolna pica v samo 60-90 sekundah
  • Temperature do 400°C v 15/20 minutah
  • Maksimalna temperatura 500°C
  • Dvojna izolacija iz keramičnih vlaken in kamene volne
  • Patentiran sistem zgorevanja zraka AIR PLUS za optimalno zgorevanje in porazdelitev toplote
  • Posebej okolju prijazna zaradi nizke porabe drv
  • S sistemom Multicooking se lahko uporablja tudi kot žar (dodatna oprema)
  • Peka na živilsko varni šamotni podlagi
  • Sistem lopute: nadzirajte pretok zraka v peči s sistemom lopute dimnika

Na voljo v barvah: antracit, rdeča, baker, bela, rumena in inox.

Obseg dobave: peč za pico Gold, dimnik iz nerjavečega jekla, infrardeči termometer, vrata iz nerjavnega jekla, držalo za drva in kovinska palica za premikanje držala za drva (ne pri plinski varianti)


Cena: 2350

Akcijska cena: 2090

Imate vprašanje oz. želite več informacij?


Za te peči so na voljo tudi priljubljeni dodatki, kot so steklena vrata ali Multicooking sistem. Ker je družba Clementi iz konstrukcijskih razlogov v teh pečeh izpustila termometer, je laserski termometer vključen v standardni obseg dobave!

Kot pri seriji Family in Pulcinella so tudi modeli Gold na voljo z naslednjimi površinami za peko: 60 x 60 cm, 80 x 60 cm in 100 x 80 cm ter z vozičkom ali brez. Vsi modeli pečic so na voljo tudi s horizontalnim plinskim gorilnikom na levi strani. Plinske peči lahko kurimo tudi na drva, le da mora biti plinski gorilnik pokrit. V ta namen Clementi ponuja posebne dodatke, ki niso vključeni v standardni obseg dobave. Pečica 80 x 60 cm je lahko opcijsko opremljena z dvema plinskima gorilnikoma. Peč 100 x 80 cm ima standardno dva gorilnika, enega na desni in enega na levi strani.

Sistem Air Plus / patentiran sistem kroženja zraka

V nasprotju z večino drugih dobaviteljev imajo peči Clementi odlično zasnovan sistem kroženja zraka z dovodom od spodaj, kar vam omogoča peko najbolj okusnih pic. Clementijev patentirani sistem Air Plus tako zagotavlja stalen pretok zraka in porazdeli plamen vzdolž celotnega zgornjega dela kuhalne komore, kar ima za posledico hitro zgorevanje, hiter čas zagona in enakomerno temperaturo za popolno pečenje vaše pice. Zaradi sistema Air Plus pa je vrata mogoče zapreti, saj se zrak, ki je potreben za gorenje dovaja preko luknjic na spodnji strani peči! Prav zaradi tega sistema je pri tej peči v primerjavi s konkurenco precej najmanj dima, ki vas moti med peko. To pa omogoča, da peč postavite tudi v notranje prostore, če imate zagotovljen odvod dima. Z italijansko izdelano kakovostjo, ki je drugačna od drugih, so peči Clementi preprosto najboljše v svoji panogi, vendar po nižji ceni od konkurence.

pec pizzo clementi gold

pec pizzo clementi gold

400 stopinj

V 15-20 minutah kurjenja lesa z lahkoto dosežete temperaturo 400°C. Drva lahko postavite na sredino komore in prižgete ogenj, priporočljivo je, da so vrata zaprta, dokler ni dosežena želena temperatura. Ko dosežete želeno temperaturo, ogenj premaknete na levo stran. Patentiran sistem Air Plus vam omogoča popolno peko pice na obeh straneh zahvaljujoč dovodu zgorevalnega zraka z dna peči na žerjavico, ki jo ohranja in prerazporedi plamen vzdolž strehe kuhalne komore.

Zaradi zelo hitrega časa segrevanja (20/25 minut) in nizke porabe drv so peči Clementi idealne za vse ljubitelje kuhanja, tako strokovnjake kot začetnike.

Izolacija

Peči za pico Clementi Gold imajo izjemno dobro izolacijo. To je zelo pomembno, če želite peči še kaj več, kot le pico, saj naše peči ohranjajo delovno temperaturo dlje časa. Kupola je opremljena z najmanj 8 centimetri najkakovostnejše izolacije. Šamotne opeke na dnu peči so debele tri centimetre, pod njimi je še izolacijska plošča (scamotec) debeline 2,5 centimetra. Ko peč doseže želeno temperaturo, jo je mogoče uporabljati tudi tako, da pustite odprtino kuhalne komore odprto, ne da bi pri tem prišlo do večjih izgub toplote.

Vse peči Clementi imajo CE certifikat, zato se lahko uporabljajo v gastronomiji kot tudi v stanovanju, če imate seveda narejen odvod dima, ki ga je pregledal vaš dimnikar!

Izbirate lahko celo med fantastičnimi barvami: antracitno, belo, rumeno, rdečo, baker in inox.

Na voljo je tudi premični voziček na kolesih za vse modele Gold. Zaradi prihranka teže lahko kamnite plošče tudi predhodno odstranimo.


Dodatna oprema